CSAJOS TARTALMAK
Tornagyakorlatokkal a teherbeesésért?

Megkönnyíti a teherbeesést, csillapítja a menstruációs fájdalmakat és elviselhetőbbé teszi a változó kort az úgynevezett Aviva-módszer.

Megkönnyíti a teherbeesést, csillapítja a menstruációs fájdalmakat és elviselhetőbbé teszi a változó kort az úgynevezett Aviva-módszer, amely a hormonrendszert normalizálja. A sokféleképpen hasznosítható tornáról Varga Lászlóné Ágnes, Aviva-módszer oktató, valamint Lenzsér Anita és kisfia, Vitéz mesélt a Mokkában. Anita és férje már régóta szeretett volna gyermeket, de sajnos a lombikprogram sem segített, ezután talált rá az Aviva-módszerre, melynek segítségével nem sokkal később megfogant Vitéz.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: csajos tartalmak   gyógymód   terhesség   torna   várandósság

2014. június 24. 10:41Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS