CSAJOS TARTALMAK
Jaksity Kata fia is ott lesz a szülésnél

Kata elmondta, kilenc éves fia, Beni nagyon felkészülten várja kistestvére érkezését, és apjával a folyosón is ott várakozik majd a szülés közben.

Nagyon felkészülten várja testvére érkezését Jaksity Kata fia, Beni. A kilenc éves fiú alkalmazásokkal és internetes videók segítségével tudta meg, hogyan fejlődik a baba anyja hasában.Az ultrahangos vizsgálatokon is ott volt, és majd a szülésnél is szeretne jelen lenni, amennyire teheti, ezért édesapjával a folyosón várakozik majd. A lemosdatás és felöltöztetés előtt is valószínűleg látni fogja majd testvérét. Jaksity Kata szerint így erősebb lehet köztük a testvérek közti összetartás, ami azért fontos, mert nagy lesz a két gyerek közt a korkülönbség, Beni ugyanis már kilenc éves.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív_vágatlan   csajos tartalmak   jaksity kata   szülés   születés

2014. június 20. 14:54Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS