Hogyan lehet variálni az ételeket a megszokottól eltérő fűszernövényekkel?
Vannak olyan ételek, amelyekről rögtön egy bizonyos fűszernövényre asszociálunk. Ilyen például az újkrumpli esetében a petrezselyem, vagy a tökfőzeléknél a kapor, vagy éppen a spagettinél az oregánó, pedig még rengeteg variáció létezik, amelyekkel ízletesek lehetnek. Domonyai András, gasztrobotanikus, a „fűszernövények doktora” volt a Mokka vendége, aki arról beszélt, hogy hogyan és miként lehet még variálni az ételeket másfajta fűszernövényekkel, mint a megszokottak.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Címkék: csajos tartalmak étel fűszer gasztronómia
2014. június 3. 17:30
© TV2 Zrt. |
Impresszum |
Adatkezelési szabályzat |
Felhasználói szabályzat |
Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS