CSAJOS TARTALMAK
Cinthya Dictator nem szeret hosszan szexelni

Egy amerikai urulógus szerint az amerikai férfiak felének elég két perc is a szexre. A magyar átlag 15-30 perc között mozog. Cinthya Dictator elárulta, szerinte a „rezselés”, a 40-50 perces szeretkezés már kényelmetlen és fájdalmas.

Több híresség is megszólalt egy új kutatási eredmény kapcsán. Egy amerikai urulógus azt állította nemrég megjelent könyvében, hogy az amerikai férfiak 46 %-ának elég két perc is az együttlétre. Larion Zoé szerint a két perc semmire nem elég, a szexhez kell előjáték, kényeztetés, simogatás is, amihez idő kell. Az átlag egyébként 7 perc 3 másodperc, ezt a magyarok jóval túlteljesítik a 15-30 perces időtartammal. Egy szexuálpszichológus szerint a férfiak génjeikben hordozzák, hogy minél gyorsabban eljussanak a csúcsra, de ahhoz hogy egy nő is kielégüljön, legalább 5-7 percre van szükség. Varga Viktor szerint létezik olyan felfokozott izgalmi állapot szerelmesek közt, mikor a két perc elég mindkét félnek, Cinthya pedig hozzátette, a „reszelésnek” nevezett lassú szeretkezés, ami 40-50 percig is elhúzódhat, szerinte már kellemetlen és fáj a lányoknak.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív riport   cinthya dictator   csajos tartalmak   larion zoé   szex   varga viktor

2014. május 15. 10:51Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS