CSAJOS TARTALMAK
Bálint Antónia a jövőre szeretne koncentrálni

Úgy véli, hogy egy nőnek az egészsége miatt érdemes fogyókúráznia, nem egy férfi miatt.

Bálint Antónia kiváló formában van! A tündöklésének titkáról, a fogyókúráról és a mozgásról mesélt a Mokkában. Az egykori szépségkirálynő látványra körülbelül hat kilót fogyott. Antónia az 5:2-es fogyókúrára esküszik, a léböjtkúrákat utálja. Úgy véli, hogy az nem célravezető, ha valaki semmit sem eszik, mert utána rögtön visszajönnek a kilók. Ilyenkor a test stresszben van, és mihelyt táplálékhoz jut, elraktározza. Ennek a diétának az az alapja, hogy hetente kétszer kell olyan napot tartani, amikor hatszázra limitálják a kalóriaszintet. Antónia elmondása szerint ezek után a napok után jól érezhetik magukat a fogyókúrázók, és nem is kívánják annyira az ételeket. Most súlyzós edzés folytat Antónia, és úgy gondolja, hogy havi egy kiló leadása lehet stabil. Az egykori szépségkirálynőnek rendben van az élete, szeretne a jövőre koncentrálni. Hogy egy férfi miatt fogott-e bele a fogyókúrába, az kiderül a videóból.

 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: bálint antónia   csajos tartalmak   egészség   fogyókúra   magánélet   mozgás

2014. április 23. 10:21Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS