CSAJOS TARTALMAK
Jöhet a második baba Kucseráéknál?

Tápai Szabina kézilabdázó, nagyon boldogok most a féléves Bencével, de hamarosan szeretnének még egy kislányt is.

A riport vágatlan verzióját – számos más exkluzív felvétel mellett – megtalálod az Aktív Extra vágatlan csatornánkban.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina még a szülés előtti utolsó hónapban is mozgalmas életet éltek, Szabina nyolc hónapos terhes volt, mikor elvállaltak, hogy fellépnek egy divatbemutatón. Gábor a szülőszobába is elkísérte aztán feleségét, de mivel végül császármetszéses lett a szülés, ki kellett mennie a szobából. Szabina szerint Gábor példaapuka, reggelente ő kel fel a kisfiúhoz, hogy ő még tudjon lustálkodni egy picit, de ezen kívül is rengeteget foglalkozik vele és Bencével. Szabina elárulta, azt szeretné, ha idén nyáron ő is visszatérhetne az élsport világába, de arra is nagyon vágynának férjével, hogy minél előbb megszülessen Bence kistestvére, akit azt szeretnék, ha lány lenne.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív riport   csajos tartalmak   kucsera gábor   tápai szabina

2014. április 18. 11:16Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS