CSAJOS TARTALMAK
Kovács Patrícia és az öt hónapos Hanna Lujza

A színésznő az anyaságról és a karrierről mesélt.

Kovács Patrícia és kislánya, Hanna Lujza voltak a Mokka vendégei. A színésznő az anyaság örömeiről, a testvérek kapcsolatáról és a karrierjéről mesélt. A kislány, akit a szülei leggyakrabban a Majszinak hívnak, három hónapos kora óta nagyon nyugodt. Patrícia igény szerint szoptatta a kicsit, hiszen azt vallja, hogy ez a korszak a negyedik trimeszter, ekkor is nagy szüksége van a babának az édesanyjára. A színésznő kisfiúra számított, fiús anyukának érezte magát, de nagyon élvezi, hogy kislánya született. A házaspár igyekezett belevonni mindenbe a kilencéves Sárát is, aki ma már ott segít Majszi körül, ahol csak tud. Patrícia havi három-négy este erejéig újra munkába állt, és ebben a férje is támogatta őt. Hogy terveznek-e következő babát, és hogy milyen élmény volt a színésznő számára a szülés, kiderül a videóból.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: baba   csajos tartalmak   kovács patrícia   színésznő   szülés   testvér

2014. április 9. 15:51Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS