CSAJOS TARTALMAK
Minden, amit a balkonkertészetről tudni érdemes

Hasznos tippek az érdeklődőknek Domonyai András, gasztrobotanikustól.Az érdeklődők hasznos tippeket kaphattak a balkonkertészetről, mint például, hogyan neveljenek ne csak mutatós virágokat, hanem illatos és finom fűszernövényeket akár aprócska városi balkonokon. Domonyai András, gasztrobotanikus mondott el a balkonkertészetről mindent, amit tudni érdemes.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: csajos tartalmak   fűszer   kert   kertészet   növény   virág   virágba_borulva

2014. április 9. 15:50Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS