CSAJOS TARTALMAK
Hevesi Krisztina: ˝A szex a felnőttek játéka˝

A szexuálpszichológus a Szürke ötven árnyalata című könyvvel kapcsolatban beszélt az extrém szexuális szokásokról. Elmondta, a jelmezek, szerepek mind a gyerekkor pajkosságát idézik, ugyanakkor ezekben a játékokban nagyon fontos szerepe van a bizalomnak is.Jó hír, nem kell tovább várni, hiszen megérkezett a mozikba A szürke ötven árnyalata című világhírű bestseller filmadaptációja. Az Ötven-árnyalat trilógiát, megjelenése óta hatalmas érdeklődés övezi világszerte. A pikáns jelenetekkel fűszerezett történet, sokak fantáziáját mozgatta meg és számos ötlettel gazdagította olvasóit. Ennek kapcsán Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Larion Zoé és párja, Müller Attila beszélt az extrém szexuális szokásokról.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: extrém   hevesi krisztina   larion zoé   müller attila   szex   szexi   szexi_valentin_nap

2015. február 9. 13:19Kapcsolódó anyagok
Milyen szerető vagy a horoszkópod alapján?
Sziebig Tímea, asztrológus elárulta, mi jellemzi az egyes csillagjegyeket az ágyban…
tovább
Az erotikáról szóljon a Valentin-nap?
Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus szerint a pároknak érdemes nagy hangsúlyt fektetni az erotikára Valentin-napon, így talán a férfiak is szívesebben ünneplik.
tovább
A szakértő válaszol: mit használhatunk afrodiziákumként?
A nézők Hevesi Kriszta, szexuálpszichológust faggathatták az afrodiziákumokról.
tovább
Pameláék a konyhában csinálják?
Ha orchideát teszünk a hálószobánkba az serkenti a szexuális energiákat, de Pamela elárulta, náluk a konyhában kapott helyet a vérpezsdítő növény.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS