CSAJOS TARTALMAK
Cinthya Dictator: „Nincs új szerelmem”

Cinthy elengedte a múltat, és nyit az új dolgok felé, de most nem vágyik új szerelemre.

Cinthya Dictator elhatározta, hogy végleg lezárja a múltat és elengedi az elmúlt év fájdalmas emlékeit. Egy különleges fotósorozat készítésével van elfoglalva, amelyet Viktorral való szakítása valamint a betegsége ihletett. A képeket pedig rákos betegeknek szeretné felajánlani, hogy ezzel is erőt adjon nekik.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: celeb   cinthya dictator   mokka   szerelem   sztár

2015. január 14. 13:18Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS