SZÓRAKOZÁS
Együtt vezet műsort a két rivális: Mónika és Joshi

Egykor kemény ellenfelek voltak, most mégis partnerek lettek: Joshi és Mónika együtt vezet majd talkshow-t a FEM3-on. A két rivális nagyon örül a közös munkának, hiszen sosem volt köztük rossz viszony.


Erdélyi Mónikáról kevesen tudják, hogy pályafutását 14 évvel ezelőtt hírműsorvezetőként kezdte a Tényeknél, csak később nyergelt át a beszélgetős műsorok világába. Ám az utóbbi években kerülte a rivaldafényt, üzleteinek és családjának szentelte minden idejét. Joshi viszont anno megjósolta, hogy két év múlva jön majd egy nagy változás az életébe, amit abszolút sikersztorinak könyvelhet el. A műsorvezetők úgy vélik, ez nem is lehet más, mint a hamarosan kezdődő közös munkájuk.

A délutáni talkshow-k királyai között elmondásuk szerint soha nem volt rossz viszony, ám elképzelhető, hogy új műsorukban mégis konfrontálódnak majd, ugyanis nincs kizárva, hogy ismét két ellentétes oldalon fognak állni: a két vitás felet képviselik majd külön-külön, bár a céljuk ezúttal közös. Mónika úgy véli, műsorvezető-partnere inkább a békebíró szerepét tölti majd be, ő viszont saját bevallása szerint a „fájdalmasabb” megoldások híve. Mindenesetre mindkettőjüknek nagy öröm, hogy ezúttal közös erővel oldhatják meg a problémákat.


Címkék: erdélyi mónika   erdélyi mónika   joshi bharat   szórakozás

2012. október 21. 19:26
 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS