Trendmánia
Trendmánia - 2018.05.13.
Nézd vissza a Trendmánia legújabb epizódját!
Trendmánia - 2018.05.06.
Nézd meg a Trendmánia legutóbbi részét!
Trendmánia - 2018.04.29.
Nézd meg a Trendmánia legfrissebb adását!
Trendmánia - 2018.04.22.
Görög Zita utánajárt a legújabb padlóburkoló trendeknek, majd Geszler Dorottya körmei virágba borultak, Készültek még finom steakek és a tavaszi trendekről is szó volt.
Trendmánia - 2018.04.15.
Görög Zita Marton Adrienn gasztrobloggerrel készített egészséges és finom ételeket, majd Magony Szilvi új karcsúsító technológiákat próbált ki. Dobó Ági hipoallergén sminket kapott és végül tavaszi körmök készültek Zitának.
Trendmánia - Kozma Orsi igazi állatbarát anyuka
Görög Zita Geszler Dorottyával készít egészséges salátát és turmixot húsvétra, majd Kozma Orsi és kislányai segítségével utánajárt, hogy kell helyesen gondozni a nyuszikat. Készültek még finom koktélok és csodás húsvéti körmök is.
Trendmánia - Nagy Adri babonából nem rendezte még be a babaszobát
Nagy Adri Görög Zita segítségével utánajárt a 2018-as bababútor trendeknek, szó volt a babaápolásról és a babaruhákról, illetve kiderült, mik azok a baby boommer körmök és hogyan lehet elkészíteni őket.
Trendmánia - Ripli Zsuzsi a stílusánál extrémebb manikűrt vállalt be
A Trendmániából kiderült, milyen sokféle módszerrel lehet ízesíteni a turmixokat salátákkal, szó volt egy garzon lakásban berendezett edzőteremről is, valamint arról, hova lehet elszökni a téli hideg elől. Görög Zita Ripli Zsuzsit kisérte el manikűröshöz, illetve kiderítette, milyen ruhák lesznek divatosak idén tavasszal. 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS