Trendmánia
Trendmánia - Ripli Zsuzsi a stílusánál extrémebb manikűrt vállalt be

A Trendmániából kiderült, milyen sokféle módszerrel lehet ízesíteni a turmixokat salátákkal, szó volt egy garzon lakásban berendezett edzőteremről is, valamint arról, hova lehet elszökni a téli hideg elől. Görög Zita Ripli Zsuzsit kisérte el manikűröshöz, illetve kiderítette, milyen ruhák lesznek divatosak idén tavasszal.

-

A műsorról: Trendmánia Görög Zitával! Legyen szó hajról, körömről, ruháról, vagy bármi másról Görög Zita jól tudja, mitől leszünk minden nap újra és újra frissek és naprakészek. Sokszor egy apró trükk bevetése elég, hogy egy igazi NŐ kiemelkedjen a tömegből, és van, hogy olyan alkalomra igyekszünk, ahol külsőnknek minden apró részletében csillognia kell. A Trendmániában megtaláljuk a megoldásokat: a legújabb trendeket, legdivatosabb ruhákat, legfrissebb színeket, legjobb helyeket és arcokat. Divat, stílus, életmód Görög Zitával, minden szombaton délelőtt a TV2-n!


Címkék: divat   görög zita   trendmánia

2018. március 18. 9:40Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS