TÖBB MINT TESTŐR
TestŐr-tábor: zenés, ritmikus mozgás

Az aerobic a világon egy mindenki számára ismert edzésfajta. Táborlakóink ezúttal ezzel az egész testet megizzasztó mozgásformával ismerkedtek meg, és az is kiderült, a tévhitekkel ellentétben nem kizárólag nőknek találták ki. A TestŐrök egy, a videóklipek világából vett lendületes, energikus tánccal pörgették fel az aerobik-performance órát, és kovácsolták még jobban össze a csapatot. A fárasztó és egyben szórakoztató edzés után Varró András stílustanácsadó növelte különféle ötletekkel a táborlakók önbizalmát, és árulta el, milyen trükkökkel tehetik az öltözködéssel is szebbé az alakjukat. A nap lezárásaként pedig Szűcs Zsuzsanna dietetikus állította össze a tápláló, ámde kalóriaszegény vacsorát.

Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!

Vámos Erika gerincprobléma miatt, kilenc hónap kényszerpihenő után tért vissza a képernyőre. Hosszú hónapokig tartott, amíg kiderült, mi okozza fájdalmait. Orvostól-orvosig járt, amíg diagnosztizálták: csigolyagyulladása van. Ez a tortúra hívta életre a Több mint TestŐrt, amely segít eligazodni az egészségmegőrző, megelőző, és gyógyító módszerek útvesztőjében.


Címkék: aerobic   diéta   fitnesz   fogyás   fogyókúra   táplálkozás

2013. augusztus 26. 11:30Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS