TÖBB MINT TESTŐR
Konkoly Ági tuti receptje a terhességi csíkok ellen

A szépségkirálynő azt ígéri, ha ezt a receptet használod, biztos, hogy elkerülheted a terhességi csíkok kialakulását.Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!

Vámos Erika gerincprobléma miatt, kilenc hónap kényszerpihenő után tért vissza a TV2 képernyőjére. Hosszú hónapokig tartott, míg kiderült, mi okozza a fájdalmát. Orvosról-orvosra járt, míg diagnosztizálták: csigolyagyulladása van. Ez a tortúra hívta életre a Több mint TestŐrt, amely segít eligazodni az egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszerek útvesztőjében.


Címkék: életmód   konkoly ági   terhesség   többminttestőr_sztártipp

2015. szeptember 19. 12:02Kapcsolódó anyagok
Konkoly Ági: ˝Egy kismama is legyen ápolt˝
Hallgasd meg az egykori szépségkirálynő tanácsait: nem mindegy, hogy a terhesség alatt milyen bőrápoló készítményeket használnak a kismamák.
tovább
Oláh Gergő nem lesz az országban gyereke születésekor?
Nem tud megegyezni Oláh Gergő és felesége harmadik gyerekük nevét illetően, rengeteg ötlet van, de még nem született döntés. Az énekes arról is mesélt novemberre van kiírva a baba érkezése, ám Gergőnek egy izraeli út is be van tervezve akkorra…
tovább
A szakértő válaszol: Kismamák lábproblémái
A nézők kérdéseire Dr. Morafcsik Bence, ortopéd szakorvos válaszolt.
tovább
Előzd meg a terhesség alatti lábproblémákat!
Dr. Morafcsik Bence, ortopéd szakorvos adott könnyen betartható tippeket lábfájás ellen.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS