Tervezz Álomesküvőt!
Tervezz Álomesküvőt! - 2018.03.31.

Ha egy igazán különleges esküvői helyszínre vágysz, akkor repülőre fel és irány Szicília! A Földközi-tenger egyik gyöngyszeme, hiszen hihetetlenül gazdag kulturális, természeti és gasztronómiai értékekkel rendelkezik. Mit szólnál egy esküvői fotózáshoz a világ egyik legnagyob vulkánjánál? Nos, ha ide utaztok, akkor van rá lehetőségetek, hogy az Etnánál készüljön a fotósorozat. Tarts Te is Villányi Andiékkal, nézd meg a legszebb menyasszonyi ruhákat, ismerd meg a legkülönlegesebb süteményeket, és járd be velük a varázslatos szigetet!

Egy bámulatos utazási magazin, amely arra vállalkozott, hogy bemutassa a Föld legszebb és legkülönlegesebb esküvői helyszíneit, valamint a hozzájuk kapcsolódó stílusokat, amelyek teljes összhangba kerülnek a menyasszonyi ruhával, frizurával, sminkkel és természetesen a dekorációval. Ezáltal a jegyespár egy lépéssel közelebb kerül az álmaik megvalósításához és a nagy nap igazán különleges lehet számukra.


Címkék: esküvő   összeesküvők   Tervezz Álomesküvőt!   utazás   villányi andrea

2018. március 31. 16:15



Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS