Tervezz Álomesküvőt!
Tervezz Álomesküvőt! - 2018.03.17.

Villányi Andi ezúttal Marokkó varázslatos világába vezet be Téged. Fantasztikus eljegyzési és esküvői helyszínekre kalauzol a stábbal. Ellátogatott az egyik híres divattervező, Yves Saint Laurent bámulatos villájába is, melyet a tervező halála után nyitottak meg a közönségnek. Ezt követően azt is megmutatja, milyen gyönyörű kaftánokat viselnek a hölgyek a marokkói esküvőkön. Tudtad, hogy Magyarországon is van egy étterem, ahol igazi marokkói hangulat uralkodik? Semmiképpen se maradj le a nagyszerű élményekről!

Egy bámulatos utazási magazin, amely arra vállalkozott, hogy bemutassa a Föld legszebb és legkülönlegesebb esküvői helyszíneit, valamint a hozzájuk kapcsolódó stílusokat, amelyek teljes összhangba kerülnek a menyasszonyi ruhával, frizurával, sminkkel és természetesen a dekorációval. Ezáltal a jegyespár egy lépéssel közelebb kerül az álmaik megvalósításához és a nagy nap igazán különleges lehet számukra.


Címkék: esküvő   összeesküvők   Tervezz Álomesküvőt!   utazás   villányi andrea

2018. március 17. 16:25Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS