Tervezz Álomesküvőt!
Tervezz Álomesküvőt! - 2018.04.21.
Nézd meg a Tervezz Álomesküvőt! vadonatúj részét!
Tovább
Tervezz Álomesküvőt! - 2018.04.14.
Nézd meg a Tervezz Álomesküvőt! műsor legfrissebb részét!
Tovább
Tervezz Álomesküvőt! – 2018.04.07.
˝Maffia esküvő˝ Szicíliában? Miért ne? Hiszen ezen a gyönyörű szigeten forgatták a Keresztapa filmet, így ha itt tervezitek a ceremóniát, akkor ezt a témalehetőséget ne feledjétek! Ebben a részben A Tervezz Álomesküvőt! stábja megmutatta, milyen varázslatos csokrot, asztaldíszeket, és tortát lehet készíteni az ottani hagyományok szerint. Az epizód végén még egy igazi Keresztapa hangulatú esküvőbe is beleshetsz.
Tovább
Tervezz Álomesküvőt! - 2018.03.31.
Ha egy igazán különleges esküvői helyszínre vágysz, akkor repülőre fel és irány Szicília! A Földközi-tenger egyik gyöngyszeme, hiszen hihetetlenül gazdag kulturális, természeti és gasztronómiai értékekkel rendelkezik. Mit szólnál egy esküvői fotózáshoz a világ egyik legnagyob vulkánjánál? Nos, ha ide utaztok, akkor van rá lehetőségetek, hogy az Etnánál készüljön a fotósorozat. Tarts Te is Villányi Andiékkal, nézd meg a legszebb menyasszonyi ruhákat, ismerd meg a legkülönlegesebb süteményeket, és járd be velük a varázslatos szigetet!
Tovább
Tervezz Álomesküvőt! - 2018.03.24.
Ha kíváncsi vagy, milyen fantasztikus esküvői helyszíneket rejt magában Marrakesh, akkor nézd meg a Tervezz Álomesküvő! legújabb részét. Megtudhatod azt is, hogy a különböző helyszínek mely filmekből, sorozatokból lehetnek ismerősek, illetve azt is láthatod majd, hogyan készül egy igazi észak-afrikai esküvői csokor.
Tovább
Tervezz Álomesküvőt! - 2018.03.17.
Villányi Andi ezúttal Marokkó varázslatos világába vezet be Téged. Fantasztikus eljegyzési és esküvői helyszínekre kalauzol a stábbal. Ellátogatott az egyik híres divattervező, Yves Saint Laurent bámulatos villájába is, melyet a tervező halála után nyitottak meg a közönségnek. Ezt követően azt is megmutatja, milyen gyönyörű kaftánokat viselnek a hölgyek a marokkói esküvőkön. Tudtad, hogy Magyarországon is van egy étterem, ahol igazi marokkói hangulat uralkodik? Semmiképpen se maradj le a nagyszerű élményekről!
Tovább
Tervezz Álomesküvőt! - 2018.03.10.
A Tervezz Álomesküvőt! legújabb adásában még közelebbről megismerheted a Dominikai Köztársaság fantasztikus lehetőségeit. Ebben a részben kiderül, hogyan készül a világ legjobb minőségű szivara, majd Villányi Andi Gusztavo segítségével megkóstolja az igazi kakaót és kávét. Ezt követően láthatod, milyen romantikus helyszínen mondja ki a jegyespár a boldogító igent.
Tovább
Tervezz Álomesküvőt! - 2018.03.03.
A Tervezz Álomesküvőt! első adásban Villányi Andi körülvezet Téged a Dominikai Köztársaság mesebéli világában. Az édeni paradicsom nemcsak nyaralásnak tökéletes helyszín, hanem bizony a leánykérésnek, vagy egy esküvőnek is nagyszerű választás lehet. Hogy hogyan tervezheted és szervezheted meg a fontos eseményeket a gyönyörű szigeten, az adásból kiderül!
Tovább 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS