» ÖSSZES VIDEÓ » LAKATOS MÁRK EXTRA VIDEÓI
SHOPPING KIRÁLYNŐK
Shopping Királynők - hétköznap 15.15
Ajánló - Shopping királynők: hétköznap délutánonként 15.15-kor a FEM3-on
Tovább
Shopping Királynők - hétköznap 15.00
Ajánló -  Azért, mert nincs szükséged rá, attól még akarhatod! Ruhák hétköznapokra, ünnepekre, sportoláshoz és semmittevéshez! Shopping királynők: hétköznap délutánonként 15.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Shopping Királynők - hétköznap 15.00
Ajánló -  Bonyolult dolog nőnek lenni. Mert ha a dekoltázs feszesedik, attól a férfiak szeme élesedik, a verseny pedig fokozódik... Hiába, öltözni tudni kell! És ebben Lakatos Márk segít mindenkinek! Shopping királynők: hétköznap délutánonként 15.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Shopping Királynők - hétköznap 15.00
Ajánló -  Öltözni mindenki tud. De úgy öltözni, hogy az anyja sem ismerjen rá, na az már igazi kihívás! A családi shoppingtúrán lányok, anyák és testvérek születnek újjá Lakatos Márk segítségével. Shopping királynők: hétköznap délután 15.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Shopping Királynők - hétköznap 15.00
Ajánló -  Egy királynőjelöltnek nagyon sok dolga van. Tesz-vesz, válogat, próbál, vegyül a néppel, egyszóval: shoppingol.  Nehéz dolog is ez, hiszen a kincstár készlete véges. A többi jelölt és az udvari stylist pedig minden héten shopping királynőt választ. Hétköznap délutánonként 15.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Shopping Királynők - hétköznap 15.00
Ajánló - Öltözni mindenki tud. De jól öltözni csak kevesen. Ide nem elég egy kitömött pénztárca, ha nincs stílusa valakinek. Lakatos Márk mindenkinek segít, hogy a legjobban nézzenek ki. Shopping királynők: hétköznap délutánonként 15:00-kor a FEM3-on. 
Tovább
Shopping Királynők - hétköznap 15.00
Ajánló -  Hétről hétre öt nő küzd meg a Shopping királynő címért! A feladat, hogy mindenki a lehető legjobban nézzen ki. Ha segítség kell, akkor ott van Lakatos Márk, Magyarország legismertedd sylistja. Rá biztosan lehet számítani, hiszen aki kétszer is elnyerte az év sylistja díjat, annak adhatunk a véleményére. De nem csak segít, hanem élesen kritizál is. Shopping Királynők: hétköznap délutánonként 15.00 órától a FEM3-on!
Tovább
Shopping Királynők - hétköznap 15.00
Ajánló - Szeretsz vásárolni? Mert ők azért vannak itt! Most egy hét alatt mindenki kiélheti magát, és mindent beleadva vásárolhat. A végére érve pedig az is kiderül, ki, milyen stílusosan válogatott! Shopping királynők: hétköznap délutánonként 15.00 órakor a FEM3-on!
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS