Olaszország a tányéromon
Olaszország a tányéromon - szombat és vasárnap 17.30
Ajánló - Egy fantasztikus ország, ahol varázslatos vidékek, izgalmas múltbéli utazások és csodálatos ízek várják azokat, akik megismernék az olasz konyha ínyenc világát. Olaszország a tányéromon: szombat és vasárnap délután 17.30-kor a FEM3-on!
Tovább
Olaszország a tányéromon - vasárnap 17.30
Ajánló - Egy fantasztikus ország, ahol varázslatos vidékek, izgalmas múltbéli utazások és csodálatos ízek várják azokat, akik megismernék az olasz konyha ínyenc világát. Olaszország a tányéromon: vasárnap délután 17.30-kor a FEM3-on!
Tovább
Olaszország a tányéromon - szombat és vasárnap 17.55
Ajánló -  Ha Olaszország, akkor gnocchi, panna cotta, ciabatta, penne al'arrabiata. Az igazi ínyenceknek akad ott más is! Olaszország a tányéromon! Szombat és vasárnap délutánonként 17.55-kor a FEM3-on!
Tovább
Olaszország a tányéromon - szombat és vasárnap 17.55
Ajánló -  Kalandozások a fantasztikus ízek országában! Olaszország a tányéromon: szombat és vasárnap délutánonként 17.55-kor a FEM3-on!
Tovább
Olaszország a tányéromon - szombat és vasárnap 17.55
Ajánló -  Felfedezni Olaszország tájait, szokásait és gasztronómiáját sok ember vágya. Kalandozások a fantasztikus ízek országában. Olaszország a tányéromon: szombat és vasárnap 17.55-kor a FEM3-on!
Tovább
Olaszország a tányéromon - szombat és vasárnap 17.55
Ajánló - A varázslatos múlt és a történelmi helyek, valamint a káprázatos építészet mellett Bolzano utcáin sétálva nagyon meg lehet éhezni. Olaszországot meg kell kóstolni.  Olaszország a tányéromon: szombat és vasárnap délután 17.55-től a FEM3-on!
Tovább
Olaszország a tányéromon - vasárnap 17.55
Ajánló -  Egy fantasztikus ország, ahol varázslatos vidékek, izgalmas múltbéli utazások és csodálatos ízek várják mindazokat, akik megismernék az olasz konyha ínyenc világát. Olaszország a tányéromon: vasárnap délután 17.55-től a FEM3-on!
Tovább
Olaszország a tányéromon - szombat 17.25
Ajánló - Felejthetetlen tájak, érzéki illatok, utánozhatatlan hangulat és egy darabka történelem. Olaszország a tányéromon: országos TV premier szombat délutánonként a 17.25-től a FEM3-on!
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS