MICSODA NŐK! VÁRKONYI ANDREÁVAL
Micsoda Nők! Várkonyi Andreával - 3. évad 26. adás

A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával egy ízig-vérig nőknek szóló talk-show! - Kattints, és nézd meg a legutóbbi adást.A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talk-show műsorvezetőjeként, Andrea hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.
Műsorvezető: Várkonyi Andrea


Címkék: Micsoda nők   micsoda nők teljes adás   micsoda nők! várkonyi andreával

2018. július 5. 0:20Kapcsolódó anyagok
Micsoda Nők! Várkonyi Andreával - 3. évad 25. adás
A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával egy ízig-vérig nőknek szóló talk-show! - Kattints, és nézd meg a legutóbbi adást.
tovább
Németh Kristófot nem zavarta, hogy szerepeivel azonosították az...
A Micsoda Nők! adásának férfi vendége ezúttal Németh Kristóf volt, aki őszintén elárulta, hogy zavarta-e őt az, amikor szerepeivel azonosították a nők, valamint beszélt arról is, mikor érezte először úgy, hogy igazán komoly párkapcsolatra van szüksége.
tovább
Doszpot Evelin máris ˝kinézte˝ lánya leendő udvarlóját?
A Micsoda Nők! vadonatúj adásában különféle férfitípusokat vettek górcső alá Várkonyi Andreáék, az egyik példa sorá pedig Doszpot Evelin elárulta, a képen látható férfit néhány év múlva könnyedén eltudná képzelni lánya udvarlójaként.
tovább
Hoppá! Németh Kristóf félt, hogy kitiltják a stúdióból...
Várkonyi Andrea éppen azt kérdezte vendégeitől, hogy szerintük helyén való-e az, ha egy férfi térden állva kér bocsánatot, amikor Németh Kristóf rendhagyó vallomást tett a témával kapcsolatban...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS