MICSODA NŐK! VÁRKONYI ANDREÁVAL
Hódi Pamela úgy érzi, évek mentek el az életéből előző kapcsolata miatt

A modell a Micsoda Nők! adásában mesélt arról, miért érzi úgy, hogy öt év ment el az életéből egy olyan párkapcsolat miatt, ami nem volt mindig boldog. Pami később azt is elárulta, ha minden rendben lett volna közte és előző párja között, akkor nem döntött volna úgy, hogy kilép a kapcsolatból, hiszen egyáltalán nem volt célja az, hogy egyedülállóként éljen tovább...A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talk-show műsorvezetőjeként, Andrea hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.
Műsorvezető: Várkonyi Andrea


Címkék: hódi pamela   Micsoda nők   micsoda nők! várkonyi andreával   várkonyi andrea

2018. június 11. 22:12Kapcsolódó anyagok
Kántor Bianka: Hódi Pamela végre elárulta, ki lesz a tanúja az...
A FEM3 Café vendége a hamarosan oltár elé álló Hódi Pamela volt: Az Ázsia Expressz 2 exkluzív titkokat árult el a nagy napról, többek közt azt is elmondta, ki lesz az esküvői tanúja, illetve, hogy jelen lesz-e a sajtó a szertartáson.
tovább
Hódi Pamela és kislánya közös hobbinak hódolnak: ˝Nati ezeket imádja˝
 Hódi Pamela elárulta: kislánya  és ő nagyon szeretnek kézműveskedni, de nem mindegy, hogy hol történik a kézműveskedés!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS