MICSODA NŐK! VÁRKONYI ANDREÁVAL
Micsoda Nők! Várkonyi Andreával - 3. évad 22. adás - 1. rész

A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával egy ízig-vérig nőknek szóló talk-show! - Kattints, és nézd meg a legutóbbi adást.A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talk-show műsorvezetőjeként, Andrea hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.
Műsorvezető: Várkonyi Andrea


Címkék: Micsoda nők   micsoda nők teljes adás   micsoda nők! várkonyi andreával   várkonyi andrea

2018. június 7. 0:10Kapcsolódó anyagok
˝Megsemmisültem˝ - Horváth Éva csábítási trükkje balul sült el...
A Micsoda Nők! vendégei a csábítási praktikákról beszélgettek, ennek kapcsán pedig Horváth Éva is elmesélte egy korábban történt, balul elsült próbálkozását...
tovább
Legnagyobb szerelmi drámájáról vallott Pintér Tibor...
A színész a Micsoda Nők! legutóbbi adásában mesélte el azt a történetet, amikor házas férfiként beleszeretett a nála jóval fiatalabb tanítványába... Hogy miért tartja ezt Pintér Tibor életének legnagyobb szerelmi drámájának, a videóból kiderül!
tovább
Pikáns téma miatt szabadult el a ˝pokol˝ a Micsoda Nők! stúdiójában
Vajon miért festik a szájukat vörösre a nők? Erre a kérdésre keresték a választ a Micsoda Nők!, ám Cseke Katinka kérdése után szinte egy emberként tört ki a nevetés Várkonyi Andreából és vendégeiből. Nézd meg a videót, melyből kiderül, mi okozott ekkora derültséget a stúdióban!
tovább
Kiderült a titok? Pintér Tibor elárulta, miben rejlik a vonzereje
Várkonyi Andrea és vendégei a csábításról beszélgettek a Micsoda Nők! adásában, a műsor férfi vendége pedig ezúttal Pintér Tibor volt. A színész elárulta, hogy szerinte miért szeretik őt a nők, sőt az is kiderült, akár plasztikai beavatkozásra is hajlandó lenne a későbbiekben... Hogy miért, a videóból kiderül!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS