MICSODA NŐK! VÁRKONYI ANDREÁVAL
Megmérgezte Nagy Adri kapcsolatát, hogy többet keresett volt párjánál

Volt barátjával került olyan szituációba Nagy Adri, amikoris a lány átmenetileg többet keresett a férfinál. Emiatt többször vita alakult ki köztük, mert a férfit bántotta a helyzet...A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talk-show műsorvezetőjeként, Andrea hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.
Műsorvezető: Várkonyi Andrea


Címkék: Micsoda nők   micsoda nők! várkonyi andreával   nagy adri   párkapcsolat   pénz

2017. augusztus 28. 22:06Kapcsolódó anyagok
Elképesztő! Horváth Éva saját hajszála miatt menekült el...
Horváth Éva egy bizarr történetet osztott meg a Micsoda nők!-ben. Egy korábbi kedvese megtalálta Éva hajszálát a lakás padlóján, és ezt nehezményezte a modellnek. Hogy mi volt erre Éva reakciója, az kiderül a videóból.
tovább
Lola szerelmesebb lett a szakítás után...
Lola a vőlegényével hónapokig szünetet tartott. Visszamenőleg úgy érzi, a lehető legjobb döntés volt szétmenni egy időre, mert ha nem tették volna meg, ma lehet, hogy nem készülnének esküvőre.
tovább
Hevesi Kriszta ezért választaná a távkapcsolatot Hevesi Tamással
Várkonyi Andrea arról kérdezte a Micsoda Nők! vendégeit, hogy ha párjuknak el kellene utaznia több évre, vele tartanának, vagy távkapcsolatban élnének-e a továbbiakban. Lola elmondta, hogy valószínűleg nem utazna el párjával, és Hevesi Kriszta is távkapcsolatban folytatná, ingázna kedvese és a jelenlegi lakhelye között.
tovább
Nagy Adri dögös szörfistennővé változott
Nagy Adri szörfözni tanult a FEM3 Caféban, amiben Boda Gábor volt a segítségére. Az énekesnő elárulta, hogy korábban már próbálta a wakeboardot és a jet skit is. Nézd meg, hogy ment Nagy Adrinak ez az izgalmas extrém sport!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS