MICSODA NŐK! VÁRKONYI ANDREÁVAL
Várkonyi Andi ezért kerüli az olyan nőket, mint Mádai Vivi…

Andi bevallotta, általában nem szeret szóba elegyedni az anyukákkal a játszótéren. Nincs ezzel másképp Cseke Katinka sem! Kiderült, hogy pont az olyan típusú nőket kerülik, mint amilyen Mádai Vivien…A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talk-show műsorvezetőjeként, Andrea hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.
Műsorvezető: Várkonyi Andrea


Címkék: cseke katinka   mádai vivien   micsoda nők! várkonyi andreával   pirner alma   sági szilárd   várkonyi andrea

2017. május 8. 22:05Kapcsolódó anyagok
Sági Szilárddal néha nem állnak szóba a fiai?
 A mesterszakács nagyon szigorú szülőnek tartja magát. Mostanában azonban nehezebb a dolga, ugyanis amit a fejébe vesz, azt véghez viszi, ám az ikrek is nagyon makacsak. Van hogy nem szólnak hozzá dacból, persze ez csak néhány óráig tart... 
tovább
Vajda Judith-nak nem esett le, hogy Rákóczi Feri megkérte a kezét
Judith elárulta, már tíz éve menyasszony. Annak ellenére, hogy az eljegyzésnek nagyon örült, nem tartja valószínűnek, hogy valaha össze fog házasodni Ferivel. Az életre szóló szövetségük annyira magától értetődő volt kezdettől fogva, hogy Judith a jegygyűrű előkerülésekor nem is értette, mi történik... A lánykérés vicces részleteiért nézd meg a videót!
tovább
Vicces: Pásztor Anna rájött, hogy mégis volt ˝esküvője˝
Az énekesnőt egy közös utazásukon eljegyezte a kedvese, de hivatalosan nem tervezik összekötni az életüket. Viszont nem sokkal a lánykérés után Bangkokban belekeveredtek egy spontán szertartásba: egy hölgy az utcán leszólította, és örökre szólóan ˝egymásnak szentelte˝ őket.
tovább
Várkonyi Andi lányának kínos beszólásán még a pap is elmosolyodott
A műsorvezető elmesélte, Nóri a keresztelőjén, ami egy csoportos szertartás volt, egy nagyon kínos, de cuki beszólással késztette mosolygásra a résztvevőket, és magát az atyát is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS