MICSODA NŐK! VÁRKONYI ANDREÁVAL
Sági Szilárddal néha nem állnak szóba a fiai?

 A mesterszakács nagyon szigorú szülőnek tartja magát. Mostanában azonban nehezebb a dolga, ugyanis amit a fejébe vesz, azt véghez viszi, ám az ikrek is nagyon makacsak. Van hogy nem szólnak hozzá dacból, persze ez csak néhány óráig tart...  A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talk-show műsorvezetőjeként, Andrea hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.
Műsorvezető: Várkonyi Andrea


Címkék: micsoda nők! várkonyi andreával   sági szilárd

2017. május 8. 22:05Kapcsolódó anyagok
Mádai Vivien sosem járt volna fiatalabb fiúval, de...
... a jóval idősebb férfiakról más a véleménye, az egyik exe és közte például meglepően nagy volt a korkülönbség. A részletekért nézd meg a videót!
tovább
Tudtad? Lagzi Lajcsi eredetileg más művésznevet talált ki
A zenész arról mesélt, rögösen indult a pályája, a férfi felmenői nem támogatták a zenei irányt, amelyet követni szeretett volna. Nagyapja megkérte, ne használja a Galambos Lali nevet, ezért mást kellett kitalálnia, ám a legelső ötletét végül el kellett vetnie... A videóból kiderült, milyen néven szeretett volna ismertté válni. Azt is elárulta, az első kazettáiba nagymamája fektetett bele: a temetésére szánt pénzét adta oda neki.
tovább
Vajda Judith-nak nem esett le, hogy Rákóczi Feri megkérte a kezét
Judith elárulta, már tíz éve menyasszony. Annak ellenére, hogy az eljegyzésnek nagyon örült, nem tartja valószínűnek, hogy valaha össze fog házasodni Ferivel. Az életre szóló szövetségük annyira magától értetődő volt kezdettől fogva, hogy Judith a jegygyűrű előkerülésekor nem is értette, mi történik... A lánykérés vicces részleteiért nézd meg a videót!
tovább
Durva: ököllel ütötte egy férfi Vajda Judith autójának az ablakát
Rákóczi Feri párja egyszer elveszítette a türelmét, és bemutatott a dugóban egy autósnak. A férfi azonban dühbe gurult, és kiszállt az autóból, majd ököllel ütött bele Judith kocsijának az ablakába...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS