MICSODA NŐK! VÁRKONYI ANDREÁVAL
Hevesi Krisztának elege van a szexből?

Szandi arról faggatta Hevesi Krisztát, hogy nincs-e már elege abból, hogy állandóan a szexről kell beszélnie. Illetve, ha a párjához hazamegy, van-e kedve hozzá…A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talk-show műsorvezetőjeként, Andrea hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.
Műsorvezető: Várkonyi Andrea


Címkék: hevesi krisztina   micsoda nők! várkonyi andreával   szandi

2016. november 7. 22:05Kapcsolódó anyagok
Szandi nem szeretett volna bele a bajszos Csabába?
Várkonyi Andrea és vendégei arról beszélgettek, kinek tetszik a szakáll, bajusz vagy borosta egy férfin. Szandi meglepő dolgot árult el férjével, Bogdán Csabával kapcsolatban.
tovább
Szandi: Annak idején úton-útfélén szoptattam
Az énekesnő elmondta, hogy régebben bárhol szoptatott, ha a gyerekei megéheztek, de mindig diszkréten tette ezt. Volt, hogy egy próbafülkébe ment be, hogy enni adhasson a kisfiának.
tovább
Pirner Alma egy másik nővel való kapcsolatáról vallott
˝Azt gondolom, hogy emberekbe szeretünk bele elsősorban, (…) nem egy férfibe vagy egy nőbe˝ - mondta el Alma, mire Szandi nekiszegezte a kérdést, hogy megesett-e már, hogy azonos neműbe szeretett bele. A rúdtánc-oktató elmondta, hogy előfordult, és egy pikánsabb részletet is elárult a kapcsolatáról.
tovább
Steiner Kristóf Magyarországon csak kiskapukkal tudna apa lenni
Kristóf elmondta, hogy nagyon szeretne gyereket, viszont meleg a pároknak rögös utat kell bejárniuk ezért: Magyarországon a dajkaanya-program nem lehetséges, és az örökbefogadás is csak kiskapukon keresztül működik. Izraelben azonban kiépített rendszer van a meleg párok szülővé válásához.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS