MICSODA NŐK! VÁRKONYI ANDREÁVAL
Szandi nem szeretett volna bele a bajszos Csabába?

Várkonyi Andrea és vendégei arról beszélgettek, kinek tetszik a szakáll, bajusz vagy borosta egy férfin. Szandi meglepő dolgot árult el férjével, Bogdán Csabával kapcsolatban.A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talk-show műsorvezetőjeként, Andrea hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.
Műsorvezető: Várkonyi Andrea


Címkék: bogdán csaba   micsoda nők! várkonyi andreával   szandi

2016. október 31. 22:11Kapcsolódó anyagok
Szandi: Annak idején úton-útfélén szoptattam
Az énekesnő elmondta, hogy régebben bárhol szoptatott, ha a gyerekei megéheztek, de mindig diszkréten tette ezt. Volt, hogy egy próbafülkébe ment be, hogy enni adhasson a kisfiának.
tovább
Pirner Alma egy másik nővel való kapcsolatáról vallott
˝Azt gondolom, hogy emberekbe szeretünk bele elsősorban, (…) nem egy férfibe vagy egy nőbe˝ - mondta el Alma, mire Szandi nekiszegezte a kérdést, hogy megesett-e már, hogy azonos neműbe szeretett bele. A rúdtánc-oktató elmondta, hogy előfordult, és egy pikánsabb részletet is elárult a kapcsolatáról.
tovább
Szandiék családi koncertet terveznek karácsonyra?
Szandi elárulta, nyáron beleszeretett az akusztikus gitárba, és azóta férje folyamatosan tanítja őt. Az énekesnő elárulta, a családjukban többen is játszanak különböző hangszereken, ezért karácsonyra szeretnének egy nagy közös, családi zenélést összeszervezni.
tovább
Szandi: Hull az elsárgult falevél
Szandi a FEM3 Caféban énekelte el a Hull az elsárgult falevél című számot. Hallgasd meg Te is!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS