MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL
Az asztrológusok tudják, de nem mondhatják el a halál időpontját

Csillag Lilla elárulta, mi mindent lehet kiolvasni az emberek horoszkópjából, amihez csak a születési dátumra van szükség.

Joshi Bharat Csillag Lillát kérdezte az asztorlógiáról. Kiderült, hogy ha az emberek tudnák, mennyi információt rejt a születési dátumuk, soha nem árulnák el senkinek ezt az adatot magukról. Az asztorlóus azt is elárulta, hogy a halál időpontján és körülményein kívül mindent el lehet mondani, de nagyon fontos a közlés módja, mert az emberekbe beégnek azok az információk, amiket ilyenkor hallanak.

A FOLYTATÁSÉRT NÉZD MEG A FEM3 MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL CÍMŰ MŰSORÁT!

Megrázó emberi történetek, őszinte vallomások és titkok, amelyek eddig soha nem láttak napvilágot. Joshi Bharat - tőle megszokott közvetlen stílusú - mélyinterjúja az ország legismertebb hírességeivel, melyek során eddig el nem mondott titkokra, drámákra és szerelmekre derül fény. Az olykor merész kérdéseknek köszönhetően a nézők beleshetnek a sztárok által viselt maszk mögé.
Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal: minden délelőtt a FEM3 műsorán!

 


Címkék: asztrológia   csillag lilla   horoszkóp   joshi_adás   joshi bharat   másképpen - beszélgetések joshi bharattal

2014. június 10. 12:15Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS