MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL
Fodor Zsóka: ˝Az én gyermekem az édesanyám volt˝

A színésznő elárulta, miért nem vállalt gyermeket.

Fodor Zsóka büszke rá, hogy mindig meg tudott állni a saját lábán. Szegeden nagy sikereket ért el, mégsem érezte jól magát. Édesanyja nem akarta engedni, hogy felköltözzön Budapestre, de ismerősei állast kínáltak neki, így két évig szinkronból élt a fővárosban. Kétszer ment férjhez, ám nem talált olyan férfit, akit el tudott volna képzelni gyermekei apjának, ezért úgy döntött, a színháznak nem fog szülni. A színésznő úgy gondolja, az ő gyermeke édesanyja volt, aki az utolsó másfél évét sajnos kórházban töltötte. Habár szellemileg friss volt, mégsem vihette haza Zsóka a rengeteg forgatás miatt.
 

A FOLYTATÁSÉRT NÉZD MEG A FEM3 MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL CÍMŰ MŰSORÁT!

Megrázó emberi történetek, őszinte vallomások és titkok, amelyek eddig soha nem láttak napvilágot. Joshi Bharat - tőle megszokott közvetlen stílusú - mélyinterjúja az ország legismertebb hírességeivel, melyek során eddig el nem mondott titkokra, drámákra és szerelmekre derül fény. Az olykor merész kérdéseknek köszönhetően a nézők beleshetnek a sztárok által viselt maszk mögé.
Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal: minden délelőtt a FEM3 műsorán!

 


Címkék: fodor zsóka   joshi_adás   joshi bharat   másképpen - beszélgetések joshi bharattal

2014. április 22. 11:45Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS