MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL
Sokáig szomorú volt a karácsony Nyári Károlynak

Gyermekei segítettek abban, hogy tovább tudjon lendülni.

Sok évvel ezelőtt, éppen szenteste veszítette el édesanyját Nyári Károly, ami nagyon meghatározta karácsonyait, azonban gyermekeinek ő is azt a szeretetet akarta adni, amit ő is kapott szüleitől, így azóta már boldogabban telnek az ünnepek. Minden évben szűk körben rendezett bensőséges koncerttel tiszteleg szülei és a barátai előtt. Gyermekei is korán megfertőződtek a zenével, és mint kiderült, érzékük is van hozzá. Lányai egy musicalben kezdték pályafutásukat gyerekként, majd elvégezték zongora és ének szakon is a konzervatóriumot, a szigorú apuka emellett is ragaszkodott ahhoz, hogy egy civil szakmát is megtanuljanak lányai. Legkisebb csemetéje, Karcsika is remekel a zongoránál, és mint mondja, őt sem kellett kényszerítenie.

A FOLYTATÁSÉRT NÉZD MEG A FEM3 MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL CÍMŰ MŰSORÁT!

 

Nézd meg a videót!

 

Az első évadban számos sztár szerepelt a műsorban, és szinte kivétel nélkül olyan titkokat is elmeséltek életükből, amit addig kamerák előtt soha, de Joshinak mégis megnyíltak. A FEM3 népszerű „beszélgetéseiben” a hazai hírességekről kiderül, ők is ugyanolyan esendő emberek - tele hibával, örömmel, és bánattal - mint bárki más. Itt bárki bepillanthat a sztárok által viselt maszk mögé! Őszinte kérdések Joshi Bharattól, és talán ami még fontosabb, őszinte válaszok magyar sztároktól.
Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal: minden délután a FEM3 műsorán!

 

 


Címkék: joshi_adás   joshi bharat   másképpen - beszélgetések joshi bharattal   másképpen_2_évad   nyári károly

2013. december 26. 10:00Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS