MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL
Joshi Bharat a siker kulcsát keresi

Egy szemléletfejlesztő tréner segíthet, hogy sikeresek legyünk, és elérjük céljainkat.

A személyiség egy belső, megfoghatatlan dolog, ezért annak fejlődése és fejlesztése sem könnyen értelmezhető. A szemlélet viszont egy tiszta dolog, meg tudjuk ismerni másokét, el tudunk újakat sajátítani, ha nyitottak vagyunk. Braskó Csaba munkája ott kezdődik, ha valaki már elindult az úton, de nem tudja hova tart. Jellemzően az üzleti szférában ad tanácsokat, gondolkodási stratégiákat, és szemléletet oktat vállalkozóknak. A felkészülés és tervezés egy olyan szemléletmód, amely elvezet a célhoz. Az ember utánzással tanul, így működik a szemlélet megtanulása is. Mivel nem vagyunk egyformák, más és más módszer célravezető mindenkinél, és ebben segít a szakember.

A FOLYTATÁSÉRT NÉZD MEG A FEM3 MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL CÍMŰ MŰSORÁT!

Nézd meg a videót!

Az első évadban számos sztár szerepelt a műsorban, és szinte kivétel nélkül olyan titkokat is elmeséltek életükből, amit addig kamerák előtt soha, de Joshinak mégis megnyíltak. A FEM3 népszerű „beszélgetéseiben” a hazai hírességekről kiderül, ők is ugyanolyan esendő emberek - tele hibával, örömmel, és bánattal - mint bárki más. Itt bárki bepillanthat a sztárok által viselt maszk mögé! Őszinte kérdések Joshi Bharattól, és talán ami még fontosabb, őszinte válaszok magyar sztároktól.
Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal: minden délután a FEM3 műsorán!


Címkék: joshi_adás   joshi bharat   másképpen - beszélgetések joshi bharattal   másképpen_2_évad   siker

2013. december 20. 9:46Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS