MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL
Balázs Klári aggódik férjéért?

Balázs Klári túlzónak tartja azokat a híreket, miszerint szerelme súlyos beteg lenne.

Nem ez az első alkalom, hogy Joshi Bharat és Balázs Klári beszélgettek. Legutolsó párbeszédük során Klárika elhunyt édesanyjáról mesélt. Azóta eltelt két év, az énekesnő úgy érzi, érettebb lett ez idő alatt. A haláleset után fél évig be sem tette lábát anyukája szobájába, mikor végül erőt vett magán, dolgozószobává alakította a helyiséget. A művésznő számára rossz érzés olvasni a túlzó cikkeket szerelme betegségéről, mint elmondta, csupán egy epeműtéten esett át a férfi, mint ahogy családjában szinte mindenki. Mindezen híresztelések ellenére Gyurival nagyon boldogok együtt, szép színes életet élnek. Amíg anyósa élt, mindig azt kérte menyétől, hogy vigyázzon a fiára, amit ő azóta is lelkiismeretesen teljesít.

A FOLYTATÁSÉRT NÉZD MEG A FEM3 MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL CÍMŰ MŰSORÁT!

Nézd meg a videót!

Az első évadban számos sztár szerepelt a műsorban, és szinte kivétel nélkül olyan titkokat is elmeséltek életükből, amit addig kamerák előtt soha. De Joshi-nak mégis megnyíltak. A FEM3 népszerű „beszélgetéseiben” a hazai hírességekről kiderül: ők is ugyanolyan esendő emberek - tele hibával, örömmel, és bánattal - mint bárki más. Itt bárki bepillanthat a sztárok által viselt maszk mögé! Őszinte kérdések Joshi Bharattól, és talán ami még fontosabb: őszinte válaszok magyar sztároktól.
Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal: minden délután a FEM3 műsorán!


Címkék: balázs klári   joshi   joshi_adás   joshi bharat   másképpen - beszélgetések joshi bharattal   másképpen_2_évad

2013. november 19. 16:10Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS