MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL
Ganxsta Zolee felesége nem szülne neki több gyereket

Sem Ganxsta Zolee, sem a felesége nem vállalna még egy gyereketGanxsta Zolee hálás feleségének, amiért gyermeket szült neki, hiszen Zoé a mindene. Sok erőfeszítésébe kerül, de mindent megtesz azért, hogy lánya boldog legyen, és ne kelljen kellemetlenül éreznie magát apja miatt. Zolee elárulta, nem adná fel a családját egy újabb szerelemért, mert – habár a maga módján, de – szereti feleségét, és lányuknak mind a két szülőjére szüksége van. Ugyanakkor, saját bevallása szerint, gyakran előjön a „Döglény” énje, amit nyilván nehéz tolerálni, ezért felesége már nem szülne neki több gyereket. Joshi Bharatnak arról a videóról is mesélt, amin a zenekar dobosának harapta szét a fejét.

A FOLYTATÁSÉRT NÉZD MEG A FEM3 MÁSKÉPPEN - BESZÉLGETÉSEK JOSHI BHARATTAL CÍMŰ MŰSORÁT!

Nézd meg a videót!

Az első évadban számos sztár szerepelt a műsorban, és szinte kivétel nélkül olyan titkokat is elmeséltek életükből, amit addig kamerák előtt soha. De Joshi-nak mégis megnyíltak. A FEM3 népszerű „beszélgetéseiben” a hazai hírességekről kiderül: ők is ugyanolyan esendő emberek - tele hibával, örömmel, és bánattal - mint bárki más. Itt bárki bepillanthat a sztárok által viselt maszk mögé! Őszinte kérdések Joshi Bharattól, és talán ami még fontosabb: őszinte válaszok magyar sztároktól.
Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal: minden délután a FEM3 műsorán!

 

 

 

 


Címkék: család   ganxsta zolee   gyerek   joshi_adás   másképpen - beszélgetések joshi bharattal   másképpen_2_évad

2013. november 14. 11:42Kapcsolódó anyagok
Házasság és Balítélet - I. évad 7. rész
Megismerhetünk három párt, akiknek a története bár különböző, mégis mindannyiuk életében található egy közös pont: családjaik ellenzik a házasságukat.
tovább
Én is karcsú vagyok - hétköznap 15.20
Műsorajánló - Én is karcsú vagyok: hétköznap délutánonként a FEM3-on!
tovább
A nagy házalakítás - hétköznap 22.00
Műsorajánló - A nagy házalakítás hétköznap esténként a FEM3-on!
tovább
Álomesküvők - hétköznap 20.00
Műsorajánló - Álomesküvők: hétköznap esténként a FEM3-on!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS