MAGYAROK VILÁGSZÉPE
Fásy Ádám: Varga Viktor ˝az utókor egyik legnagyobb festője˝

A Magyarok Világszépe szépségverseny megálmodója, Fásy Ádám Varga Viktort kérte fel a műsor főcímdalának eléneklésére. Fásy Ádám azt is elmondta az énekesről, hogy szerinte kivételes tehetséggel megáldott festő is, és egy komoly feladattal bízta meg őt. Viktor zsűrizett is a versenyen, ahol különleges szempontrendszer szerint figyelte a lányokat.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: fásy ádám   magyarok világszépe   varga viktor

2016. augusztus 26. 9:34Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS