KÉTSZERSÜLT
Kétszersült - Hiennel és Caramellel 1. rész


A január 21-ei adás ismét fantasztikus ízekkel, no és sztárvendégekkel - Hiennel és Caramellel - érkezett. Az elkészített ételek: sóskaleves, macedóniai borjúhús zöldségekkel, fekete rizottó, valamint mézes torta, mint desszert. A Frissensült rovatból kiderül, melyek a világ legdrágább ételei, mint ahogy az is, a homár vagy a libamáj már rég nem erősíti a luxusétkek körét. Van viszont egy olyan halfaj, amelynek ikrája akár egymillió forintba is kerülhet kilónként. De ide sorolandó a japán gömbhal, amelynek belső szervei halálos mérget tartalmaznak, ezért a helyi szakácsok akár öt évig is tanulják, miként kell fogyasztásra alkalmassá tenni. Az Ötszörsült rovatból megtudhatjuk, melyik az öt legőrültebb diéta. A meghívott táplálkozási tanácsadó pedig elmeséli, melyek a leghatékonyabb természetes antibiotikumok. Hien és Caramel az egyik főétel, egy igazi különlegesség, a fekete rizottó elkészítésében segédkezett. Hien egy éve főz - a visszajelzések alapján nem is akárhogy - Caramel viszont egy évben egyszer főz. Különleges étel mellé mindenesetre különleges dal dukál, az i love tintahal. S az is kiderült, Hien leginkább a hagymától tart, Caramel pedig a kérdéstől: barátok-e Hiennel?

Címkék: desszert   főzés   gaszronómia   gombos edina   kétszersült   megasztár   sági szilárd   vietnám

2012. január 21. 18:18



Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS