KÉTSZERSÜLT
Kétszersült - Joshi Bharat és felesége 1. rész


Edina és Szilárd a TV2 műsorvezetőjét, Joshi Bharatot és feleségét látta vendégül. Az adásban elkészített ételek: zöldséges palacsinta, bob csorba, azaz bolgár bableves, padlizsános-csirkés caserole, valamint almáspite karamellával. Az Ötszörsült rovatban Szilárd elmesélte - az ételek ízesítésén kívül - mi mindenre használható a só. A kutatók szerint több mint tizennégyezer felhasználási módja van. A műsorba meghívott hatóanyagszakértő pedig arról mesélt, hogy létezik a kávézásnak egy jóval egészségesebb formája; a gyümölcskávé fogyasztás. A Frissensült rovatban egy nyerő üzleti húzást mutatott be Edina; az egyik prágai kávézó tulajdonosa úgy döntött, eltörli az árakat, és a vendégekre bízza, mennyit fizetnek a szolgáltatás után. De hogy lehet mindez kifizetődő? Joshi Bharat és felesége, Csilla a bob csorba, vagyis a bolgár bableves elkészítésében segédkeztek. Csilla otthon van az indiai ételek elkészítésében: szereti és tudja is főzni őket. Ezzel mindenki jól jár, Joshi utolsó főzése ugyanis az volt, amikor huszonegy évvel ezelőtt asszonyát főzte meg.

Címkék: bolgár   desszert   főzés   gaszronómia   gombos edina   india   kétszersült   sági szilárd

2012. február 25. 18:18Kapcsolódó anyagok
Házasság és Balítélet - I. évad 7. rész
Megismerhetünk három párt, akiknek a története bár különböző, mégis mindannyiuk életében található egy közös pont: családjaik ellenzik a házasságukat.
tovább
Én is karcsú vagyok - hétköznap 15.20
Műsorajánló - Én is karcsú vagyok: hétköznap délutánonként a FEM3-on!
tovább
A nagy házalakítás - hétköznap 22.00
Műsorajánló - A nagy házalakítás hétköznap esténként a FEM3-on!
tovább
Álomesküvők - hétköznap 20.00
Műsorajánló - Álomesküvők: hétköznap esténként a FEM3-on!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS