#KandászMamik
#KandászMamik - 2020.07.25.
Az ötödik évad hatodik epizódjában #KandászAndiék #TriplaMamiék elragadó történetét mutatják be. A budapesti szerelmesek évekig küzdöttek a babáért, végül Fanni várandós lett. Méghozzá egyszerre 3 babával!
- Hogyan lesz egy webes chatellésből szerelem?
- Miért küzdött évekig a fiatal pár a babáért?
- Milyen kivizsgálások és terápia hozta meg a boldogságot jelentő két csíkot?
- Hogyan változtatta meg a várandósságot és a szülést a Covid járvny megjelenése?
- Miért szeretne Fanni 3 lányt, Márkó pedig 3 fiút?
- Miért döntenek amellett a 3-as ikerek szülei, , hogy levetetik mindhárom baba őssejtjeit a Krio Intézetnél? Lehetséges egyáltalán, hogy mindhárom babánál sikerül az őssejtlevétel? Enzó, Nina és Lara születését Ács Nándor professzor úr kíséri végig a Budapesti Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán.
Tovább
#KandászMamik - 2020.07.18.
Az ötödik évad ötödik epizódjában #KandászAndiék #MosolyMamiék különleges történetét mutatják be. Ugyanis #MosolyPapi szülész-nőgyógyász, így a saját gyermeke születésénél kispapa szerepben izgulja végig kisfia születését. Ráadásul a mindig optimista, tüneményes #MosolyMami speciális méhfejlődési rendelleneséggel született, így a várandósság és a szülés korántsem indul problémamentesen. Sokat sírunk. A nevetéstől és a meghatottságtól.
- Hogyan találkozik egy izzasztó fittnessóra az életre szól szerelemmel?
- Hogyan éli meg egy szülész-nőgyógyász a kispapa szerepet?
- Miért dönt egy szülész-nőgyógyász amellett, hogy leveteti kisbabája őssejtjeit a Krio Intézetnél?
Tovább
#KandászMamik - 2020.07.11.
Az ötödik évad negyedik epizódjában #KandászAndiék #StukkerMami izgalmas történetét mutatják be. StukkerMamiék bakfisként ismerkedtek meg egy társkeresőn, 16 éves korukban. A törékeny börtönőrnő szerelme az országhatárokat is ledöntötte. 10 év együttélés után jön kisbabájuk, Zoé. - Megtalálhatod a másik feledet, az életre szóló szerelmet társkeresőn is?
- Miért akar egy törékeny, kedves lány börtönőrnő lenni?
- Mit kívánt egy csodakútnál #StukkerMami a nászútján?
- Miért szeretnék levetetni a Krio Intézetnél Zoé őssejtjeit? És megmutatjuk Zoé születését, a pár aggodalmait, boldogságát, a szakmai stáb profi és emberi közreműködését a Székesfehérvári Szent György Egyetemi Oktató Kórházban Zoé születésénél.
Tovább
#KandászMamik - 2020.07.04.
Az ötödik évad harmadik epizódjában #KandászAndiék #LovasAnyu csodálatos történetét mutatják be. Andrea és férje boldog házasságban éltek. Mindennél jobban szerettek volna babát, de csak nem akart jönni. Kiderült, hogy mindkettőjüknél rosszak az értékek, így sohasem lehet babájuk.
- Hogyan küzdöttek a diagnózis ellen?
- Milyen kezelések hzták meg az eredményt?
- Milyen szerepet játszott a sikerben, hogy #LovasAnyu rátalált Dr. Atalay Katalin doktornőre, akiben bízott és elfogadta , amit javasolt?
- Miért fontos a teherbeesés szempontjából a súlyfelesleg és a túlzott sovnyság?
- Hogyan változtatta meg a házaspár kapcsolatát a folyamatos küzdelem a babáért?
- A boldogság küszöbén mégis miért váltak el?
- Hogyan éli meg egy kismama, ha egyedül marad? Kandász Andi és Feri MarciLaci születését a Budapesti Honvédkóházban kíséri végig.
Tovább
#KandászMamik - 2020.06.27.
Az ötödik évad második epizódjában #KandászAndiék elkísérik az előző részben megismert #KabalaMamit a Krio Intézet Nyílt Napjára, ahol a kismamák és kispapák misztikus sci-fi film közepébe cseppennek. KabalaMami megismerkedik az őssejtek titkaival és megnézi, hogy hol tárolják a kisbabája őssejtjeit. Közben #VagányAnyu a harmadik babáját várja. Zalánka jön, mint a gyorsvonat! Hogyan ismerkedett meg egymással Vera és Gábor? Hogyan kérte meg a lány a fiú kezét, amikor még csak szimpatikusak sem voltak eleinte egymásnak? Hogyan fut versenyt az idővel KandászAndi és Feri, hogy odaérjenek Zalánka születésére Győrbe? Miben különbözik a 3. várandósság és szülés az elsőtől? Kandász Andi és Feri Zalán születését a Győri Petz Aladár Oktató Kórházban kíséri végig.
Tovább
#KandászMamik - 2020.06.20.
Nézd vissza a #KandászMamik legújabb adását!
Tovább
#KandászMamik - 2019.04.06.
Nézd meg a #KandászMamik legutóbbi részét!
Tovább
#KandászMamik - 2019.03.30.
Nézd vissza a #KandászMamik legújabb adását!
Tovább 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS