Kandász Travel
Kandász Travel - Vasárnap 10.50
A Kandász Travel következő adásának tartalmából. 
Kandász Travel - Vasárnap 10.50
Indul a Kandász Travel! Felfedezés, gasztro, wellness! Séta a fák tetején. Kandász Travel Kandász Andreával, az utazás nagykövetével vasárnap és minden hétköznap a FEM3-mon!
Kandász Travel - Vasárnap 11.00
Indul a Kandász Travel! Felfedezés, gasztro, wellness! Tornádó, tengerpart és hullámok! Indul a nyár Hajdúszoboszlón! Kandász Travel Kandász Andreával, az utazás nagykövetével vasárnap és minden hétköznap a FEM3-mon!
Kandász Travel - Vasárnap 11.00
Indul a Kandász Travel! Felfedezés, gasztro, wellness! Mi szem-szájnak ingere, streetfood fesztivál Zalaegerszegen! Kandász Travel Kandász Andreával, az utazás nagykövetével vasárnap és minden hétköznap a FEM3-mon!
Kandász Travel - Vasárnap 10:50
Indul a Kandász Travel! Felfedezés, gasztro, wellness! Hűsítő habok, lávakő, kölyökparadicsom Zalakaroson. Kandász Travel – Kandász Andreával, az utazás nagykövetével. Vasárnap és minden hétköznap.
Kandász Travel – vasárnap 10.45
Indul a Kandász Travel! Felfedezés, gasztro, wellness! Bébiúszás az újszölött budapesti fürdőben. Kandász Travel – Kandász Andreával, az utazás nagykövetével. Vasárnap és minden hétköznap.
Kandász Travel - vasárnap 10.45 és hétköznap 7.30
Ajánló -  Indul a Kandász Travel! Felfedezés, gasztro, wellness! Tornádó, tengerpart és hullámok! Indul a nyár Hajdúszoboszlón Kandász Andreával, az utazás nagykövetével! Vasárnap 10.45-kor és hétköznap 7.30-kor a FEM3-on!
Kandász Travel - vasárnap 10.45
Séta a fák tetején - Madárdal tanösvény Gyomaendrődön.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS