Joshi, a legjobb barát ÉLŐBEN
Halász Gábor a stroke utáni életről: ˝Nem az a Gábor vagyok már, aki előtte volt˝

Két év telt el agyvérzése óta azonban Halász Gábor még mindig úgy érzi nem élheti ugyanazt az életet mint a stroke-ja előtt. Azt mondja, hogy korábbi teljesítményének a háromnegyede jött csak vissza. Lassú a felépülés, azonban a depresszió meg sem környékezheti.

Élőben várja a nézők hívásait új műsorában Joshi Bharat - aki meghívott szakértőivel és sztárvendégeivel fejti meg a lélek titkait! Vadonatúj, interaktív műsort indít a FEM3 csatorna, amelynek műsorvezetője Joshi Bharat lesz. A számmisztikával, sorselemzéssel több, mint 30 éve foglalkozó televíziós élőben várja majd a nézők hívásait, hogy együtt keressenek megoldást magánéleti, párkapcsolati problémákra. A két órás élő műsorban nemcsak a betelefonálókkal beszélget majd a műsorvezető, hanem a napi témákhoz kapcsolódó szakértők is megszólalnak majd és érkeznek ismert emberek, aki a saját élettörténeteiket osztják meg a nézőkkel. A lélekbúvár műsorvezető a héten ünnepelte 63. születésnapját, így ajándékként tekint erre az új műsorra.


Címkék: felépülés   halász gábor   joshi, a legjobb barát élőben részlet   joshi bharat   stroke   születésnap

2018. augusztus 24. 10:38Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS