Joshi, a legjobb barát ÉLŐBEN
Németh Kristóf bevallotta: Évek kellettek a szakítás után, hogy magára találjon

˝Hogyha kiderül, hogy valami probléma van, akkor én szeretek küzdeni, akár a végsőkig…˝ - mondta a színész, aki Joshi Bharat műsorában a válásról, és a válás utáni újrakezdésről beszélt a műsorvezetővel és a nézőkkel.

Élőben várja a nézők hívásait új műsorában Joshi Bharat - aki meghívott szakértőivel és sztárvendégeivel fejti meg a lélek titkait! Vadonatúj, interaktív műsort indít a FEM3 csatorna, amelynek műsorvezetője Joshi Bharat lesz. A számmisztikával, sorselemzéssel több, mint 30 éve foglalkozó televíziós élőben várja majd a nézők hívásait, hogy együtt keressenek megoldást magánéleti, párkapcsolati problémákra. A két órás élő műsorban nemcsak a betelefonálókkal beszélget majd a műsorvezető, hanem a napi témákhoz kapcsolódó szakértők is megszólalnak majd és érkeznek ismert emberek, aki a saját élettörténeteiket osztják meg a nézőkkel. A lélekbúvár műsorvezető a héten ünnepelte 63. születésnapját, így ajándékként tekint erre az új műsorra.


Címkék: joshi, a legjobb barát élőben részlet   joshi bharat   Németh Kristóf

2018. augusztus 17. 10:38Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS