Joshi, a legjobb barát ÉLŐBEN
Élőben várja a nézők hívásait új műsorában Joshi Bharat

Augusztus 2-án 22 órától éjfélig élőben várja a nézők hívásait a FEM3 csatornán Joshi Bharat, aki meghívott szakértőivel és sztárvendégeivel fejti meg a lélek titkait. A Joshi, a legjobb barát élőben csütörtökönként látható majd a csatornán.Vadonatúj, interaktív műsort indít a FEM3 csatorna, aminek műsorvezetője Joshi Bharat lesz. A számmisztikával, sorselemzéssel több, mint 30 éve foglalkozó televíziós élőben várja majd a nézők hívásait, hogy együtt keressenek megoldást magánéleti, párkapcsolati problémákra. A két órás élő műsorban nemcsak a betelefonálókkal beszélget majd a műsorvezető, hanem a napi témákhoz kapcsolódó szakértők is megszólalnak majd és érkeznek ismert emberek, aki a saját élettörténeteiket osztják meg a nézőkkel. A lélekbúvár műsorvezető a héten ünnepelte 63. születésnapját, így ajándékként tekint erre az új műsorra.

- Lételemem a kommunikáció, nagyon szeretek beszélgetni és hálás vagyok azért, hogy a sztárvilág színe-java megnyílt előttem az elmúlt években. A sorselemzéseim során elképesztő emberi drámákkal, mélységekkel és magasságokkal találkoztam, így biztos vagyok benne, hogy a betelefonálóktól is hasonlókra számíthatunk majd. Bízom benne, hogy sokan lehetőségként tekintenek majd erre a műsorra, ahol kibeszélhetik, ami a lelküket nyomja. Nem vagyok mindenható, nem tudom emberek életét megváltoztatni, de velük együtt meg tudjuk közelíteni az adott élethelyzetet olyan aspektusból, hogy gyakran maguktól rájönnek a megoldásra, vagy éppen azáltal, hogy elmondhatják, mi nyomja a szívüket, megkönnyebbülést jelenthet a beszélgetésünk. Az emberek szerencsére bizalommal, nyitottsággal fordulnak felém, talán azért, mert én is ezt sugárzom. Az esti időpontnak különösen örültem, éjszakai bagoly vagyok, és az igazán tartalmas beszélgetésekhez ez tökéletes időpont. – nyilatkozta új műsoráról Joshi Bharat.

Az első adásban szó esik a pánikbetegségről, a meghívott sztárvendég Kasza Tibor lesz, aki maga is nyíltan vállalta, hogy korábban megküzdött a pánikkal, de szó esik majd magányról és depresszióról, valamint az ellaposodott párkapcsolatokról, melynek szakértő vendége Dr. Hevesi Krisztina lesz majd.

Joshi, a legjobb barát élőben – augusztus 2-től csütörtök esténként 22 órától a FEM3 műsorán!


Címkék: Joshi, a legjobb barát élőben   sajtóközlemény

2018. augusztus 1. 9:58

 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS