Joshi, a legjobb barát ÉLŐBEN
Joshi Bharat: A híres embereknek is ugyanolyan problémái vannak

Joshi Bharat elárulta, hogy milyen témák érdeklik őt a legjobban, illetve azt is elmondta, hogy reméli, nehéz kérdésekkel fogják őt bombázni a nézők az adások alatt.

Joshi vadonatúj műsorában sztárvendégekkel és szakértőkkel várja a nézőket a képernyők elé minden csütörtök este 22.00-tól.


Élőben várja a nézők hívásait új műsorában Joshi Bharat - aki meghívott szakértőivel és sztárvendégeivel fejti meg a lélek titkait! Vadonatúj, interaktív műsort indít a FEM3 csatorna, amelynek műsorvezetője Joshi Bharat lesz. A számmisztikával, sorselemzéssel több, mint 30 éve foglalkozó televíziós élőben várja majd a nézők hívásait, hogy együtt keressenek megoldást magánéleti, párkapcsolati problémákra. A két órás élő műsorban nemcsak a betelefonálókkal beszélget majd a műsorvezető, hanem a napi témákhoz kapcsolódó szakértők is megszólalnak majd és érkeznek ismert emberek, aki a saját élettörténeteiket osztják meg a nézőkkel. A lélekbúvár műsorvezető a héten ünnepelte 63. születésnapját, így ajándékként tekint erre az új műsorra.


Címkék: Joshi, a legjobb barát élőben   joshi bharat

2018. augusztus 1. 9:58Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS