JOSHI, A LEGJOBB BARÁT
Muri Enikőnek csak hetekkel később árulták el, hogy elhunyt a nagymamája
Az énekesnő szüleiről és nagyszüleiről is beszélt a Joshi, a legjobb barát című műsorban. Elárulta, hogy édesanyja egy alkalommal bocsánatot kért tőle, amit egy korszak lezárásának tekintett. Nagyanyja haláláról is megrendítő dolgokat mondott Enikő, és az is szóba került, hogy milyen lépést tett leendő gyermeke egészsége érdekében.
Tovább
Détár Enikőt a halál torkából húzta vissza elhunyt édesapja
Joshi Bharat vendége ezúttal Détár Enikő színésznő volt, aki a műsorban mesélt boldog gyerekkoráról, családjáról, szülei elvesztéséről, karrierjéről és magánéleti válságáról is. A művésznő egy igazán megható történetet is megosztott a beszélgetés során: úgy érzi, hogy elhunyt apja mentette meg az életét, amikor hat és fél hónapos terhesen súlyos autóbalesetet szenvedett.
Tovább
Nagy Adri részleteket árult el a párkapcsolatáról
A színésznő ritkán beszél magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett, és Joshi Bharatnak mesélt a gyermeke apjáról, akiről Adri elmondta, hogy már korábbról ismerték egymást. A beszélgetés során  kiderült, hogy a A Nagy Duett zsűrije hogyan élte meg a várandósságot és a zsűri szerepet, sőt, az is, hogy kinek köszönhetően vált énekesnővé. 
Tovább
Endrei Judit: Talán soha nem mondtam ki édesanyámnak, hogy szeretlek
Az emberben akkor fogalmazódik meg, hogy mit kap a szüleitől útravalónak, amikor ők már nincsenek – emlékezett vissza szüleire Endrei Judit, aki már bánja, hogy korábban nem öntötte szavakba az érzéseit. Az egykori műsorvezető Joshival beszélgetett a múltról, a jelenről és a jövőről a FEM3 Caféban.
Tovább
Megható: Zalatnay Cini így emlékezett vissza lánya örökbefogadására
A Joshi, a legjobb barát rovat vendége Zalatnay Sarolta volt, aki őszintén beszélt édesanyja elvesztéséről, a börtön utáni évekről és arról, hogy 34 éves korától szeretett volna anyává válni. Cini 12 sikertelen beültetés és egy méhen kívüli terhesség után döntött az örökbefogadás mellett. Hallgasd meg Zalatnay Sarolta megindító történeteit!
Tovább
Benkő László köszöni a rengeteg támogatást
Joshi a legjobb barát vendége Benkő László volt, aki őszintén beszélt gyógyulásáról. Az Omega billentyűse felidézte zenei pályafutását, gyerekkori emlékeit és családjáról is mesélt.
Tovább
B. Tóth László ˝null-kilométeresen˝ ismerte meg első feleségét, sőt! Még babakocsiban is tolta
Együtt nőtt fel első feleségével B. Tóth László. Megismerkedésükről, kapcsolatukról, zenei pályafutásáról és családjáról Joshi Bharattal beszélgetett.
Tovább
Megható: Ábrahám Edit elcsukló hangon beszélt apukája elvesztéséről
Joshi Bharat vendége ezúttal Ábrahám Edit színésznő volt, aki a műsorban mesélt boldog gyerekkoráról, családjáról, szülei elvesztéséről, karrierjéről és válásáról is. Elmondta, gyerekként szegénységben nőtt fel, de hatalmas szeretet vette körül, és szívszorítóan felidézte, milyen volt, mikor apukájától végső búcsút kellett vennie.
Tovább 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS