JOSHI, A LEGJOBB BARÁT
Lajcsi azt kérte gyerekeitől, változtassák meg a nevüket
Hatalmas lelkiismeret furdalása van Lajcsinak amiatt, amin a gyerekeinek keresztül kellett mennie, noha nem tehet az egészről. Azt is mondta nekik, hogy változtassák meg a nevüket, hátha úgy könnyebb lesz. Nem tagadta, a házasságára is nagyon rossz hatással voltak a történtek. A felesége a mai napig nem tudja, hogy tulajdonképpen mi történt…
Tovább
A halál torkából húzták vissza a szülei Judyt
Az énekesnő a legnagyobb hibájának azt tartja, hogy semmitől sem fél. Így volt ez gyerekkorában is, amikor olyan dolgot tett, aminek következtében elveszíthették volna őt a szülei. Arról is beszélt, hogy szeretné-e visszakapni a régi arcát, és hogy nyitott-e a második gyermek érkezésére.
Tovább
Polyák Lillát elhunyt édesapja „húzta ki az autóból” a balesetekor?
A színésznő gyerekként veszítette el édesapját, akihez nagyon szoros szálak fűzték. Úgy emlékszik, hogy hiába volt fiatal, nagyon sok mindent felfogott akkor a halálesetből, ahogy fogalmazott: „akkor végképp koravén lettem”. 21 éves volt, amikor egy komoly autóbaleset során látta a saját sírfeliratát a szeme előtt, de csodával határos módon megmenekült. Úgy gondolja, hogy lehet, hogy édesapja segítő keze volt a dologban. Lilla arról is beszélt, hogy mi az oka annak, hogy újra oltár elé állna.
Tovább
Tóth Andi és Szabó Ádám már a gyerekvállalásról beszélgetnek
Az énekesnő korábbi szerelmi csalódásáról beszélt. Vele szakítottak, ami annyira megviselte, hogy így fogalmazott: ˝hetekig teljes kómában voltam˝. A Szabó Ádámmal való kapcsolatáról elmondta, hogy nemrég azért sírtak egymás előtt, mert rájöttek, hogy nem csak egy párt alkotnak, de legjobb barátok is, a kapcsolatuk pedig már abba a szakaszra ért, hogy a gyerekvállalás is előkerült. Hogy mikor szeretnének belevágni ebbe a projektbe, és hogy kislányt vagy kisfiút szeretnének-e, a videóból kiderül!
Tovább
Keresztes Ildikónak 10 percen múlott az élete
Az énekesnő marosvásárhelyi éveiről beszélgetett Joshi Bharattal. Szülei válásáról, valamint nagyapjával és édesapja második feleségével való viszonyáról is mesélt, és arról, hogy mit gondol jelenleg a szerelemről.
Tovább
Stohl András egy koporsóban fekve megérezte, hogy elhunyt az édesapja
 Stohl András mesélt a színészi hivatásának kezdeteiről. A középiskolában egy véletlennek köszönhetően indult el a színjátszás irányába, korábban nem volt sok köze a színházhoz. A prevenciós előadásainak félremagyarázásáról is beszélt, és arról is megemlékezett, milyen körülmények között érezte meg, hogy édesapja meghalt. Az is kiderült, Joshi korábban kártyából megjósolta neki az autóbalesetét...
Tovább
Gönczi Gábor: ˝Életem legnehezebb feladata sikeres apukának lenni˝
A Tények műsorvezetője Joshi Bharattal beszélgetett arról, hogy milyen feladatok elé állítja őt az apaság, milyen érdekes körülmények között találkozott a szerelmével, valamint a saját gyerekkoráról is szó esett. Gönczi Gábor elmondta, hogy élete legfontosabb telefonhívásának tartotta, amikor Kökény-Szalai Vivien a Tényekhez invitálta őt. Hogy mik a tervei a következő évtizedekre, a videóból kiderül!
Tovább
Tóth Gabi könnyek között beszélt arról, hogyan derült ki a betegsége
Az énekesnő a karrierjének kezdetéről beszélt: elmondta, hogy korábban nem tudta, hogy a világ veszélyes, és eleinte mindent elmondott magáról a médiában, ami miatt sok bántást kapott. Arról is szó esett, hogy miért tartja magát antiszociálisnak, miért lettek jóindulatú elváltozások a szervezetében, és mi történt, amikor hazamentek Tapolcára, miután ismertté váltak.
Tovább 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS