JOSHI, A LEGJOBB BARÁT
Benkő László köszöni a rengeteg támogatást
Joshi a legjobb barát vendége Benkő László volt, aki őszintén beszélt gyógyulásáról. Az Omega billentyűse felidézte zenei pályafutását, gyerekkori emlékeit és családjáról is mesélt.
Tovább
B. Tóth László ˝null-kilométeresen˝ ismerte meg első feleségét, sőt! Még babakocsiban is tolta
Együtt nőtt fel első feleségével B. Tóth László. Megismerkedésükről, kapcsolatukról, zenei pályafutásáról és családjáról Joshi Bharattal beszélgetett.
Tovább
Megható: Ábrahám Edit elcsukló hangon beszélt apukája elvesztéséről
Joshi Bharat vendége ezúttal Ábrahám Edit színésznő volt, aki a műsorban mesélt boldog gyerekkoráról, családjáról, szülei elvesztéséről, karrierjéről és válásáról is. Elmondta, gyerekként szegénységben nőtt fel, de hatalmas szeretet vette körül, és szívszorítóan felidézte, milyen volt, mikor apukájától végső búcsút kellett vennie.
Tovább
Trokán Anna: Gondolkodom, hogy elmegyek pszichoterápiára
Joshi, a legjobb barát vendége ezúttal Trokán Anna volt, aki őszintén mesélt magánéletéről és karrierjéről a műsorban. Elmondta, sokáig szégyellte szülei válását, noha sem apukáját, Trokán Pétert, sem pedig anyukáját, Papadimitriu Athinát nem tartotta hibásnak a történtekért. A színésznő ezenkívül beszélt az önbizalomhiányáról, az anyaságról, és arról, hogy gyakran meglepődik azon, hogy párja minden helyzetben szépnek látja.
Tovább
Noszály Sándor szeretné, ha kamaszlánya egy nap Amerikában lenne boldog
Joshi a legjobb barát vendége ezúttal Noszály Sándor volt, aki őszintén beszélt karrierjéről, magánéletéről és az időmúlásáról a műsorban. Elmondta, édesapja elvesztésekor találkozott először a halállal és azóta már több szerettétől is búcsúzott. Az egykori Nagy Ő emellett beszélt 14 éves kamaszlányáról és a beszélgetés során az is kiderült, hogy Sándor nyitott-e egy új párkapcsolatra.
Tovább
Wolf Kati úgy érzi, az élete úgy szép, ahogy van
Joshi a legjobb barát vendége ezúttal Wolf Kati énekesnő volt, aki őszintén beszélt családjáról, az anyaságról és pályafutásáról. Elmondta, hogy a szüleitől kapott minta fontos számára, és azt is elárulta, hogy szerinte a család mikor működik jól igazán. Kati úgy érzi, szép élete van, ám ezzel kapcsolatban van egy félelme is…
Tovább
Pallavicini Zita túlélt egy repülőgépzuhanást
Az őrgrófnő Joshi Bharatnak mesélt arról, hogy élete során eddig hányszor kerülte el őt a halál. Elmondta, gyerekként egy légi-katasztrófát élt túl, évekkel később súlyos autóbalesetet szenvedett, és előfordult, hogy öngyilkosságot próbált véghezvinni. Az írónő őszintén vallott múltjáról, édesanyja gyilkosságáról és azt is elárulta, hogy vállalna-e még gyereket.
Tovább
Azurák Csabának rá kellett jönnie, hogy nem minden szerelem tökéletes
A műsorvezető elmondta, hogy milyen elvek mentén nevelik a gyerekeiket, és arról is beszélt, hogyan találtak egymásra a feleségével. Csaba eleinte úgy gondolta, hogy minden szerelem olyan, mint az övék, de időközben rájött, hogy nem ez teljesen így van... Azurák Csaba a szülei válásásáról is elárult részleteket.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS