JOSHI, A LEGJOBB BARÁT
Azurák Csabának rá kellett jönnie, hogy nem minden szerelem tökéletes
A műsorvezető elmondta, hogy milyen elvek mentén nevelik a gyerekeiket, és arról is beszélt, hogyan találtak egymásra a feleségével. Csaba eleinte úgy gondolta, hogy minden szerelem olyan, mint az övék, de időközben rájött, hogy nem ez teljesen így van... Azurák Csaba a szülei válásásáról is elárult részleteket.
Tovább
Berki Krisztián: Ha Mazsi elhagyna, egyedül élném le az életem
Joshi Bharat vendége volt Berki Krisztián, aki megkapó őszinteséggel mesélt az édesanyja és a közte lévő falról, amit nem tudnak áttörni, a nehéz gyerekkoráról, a szakításáról Hódi Pamelával, és az új szerelemről, Mazsiról is, akiről határozottan kijelentette: ő az Igazi. Arról is beszélt, három ember van a világon, aki ismeri a valódi személyiségét, és az is kiderült, mikor érezte úgy, hogy végre valóban apává vált.
Tovább
Megrázó részletek Hevesi Tamás édesanyjának haláláról
Az énekes őszintén beszélt Joshi Bharattal a családjuk nagy tragédiájáról. Édesanyján egy kisebb műtétet hajtottak volna végre, mikor megtörtént a baj: altatógáz került az agyüregbe, aminek következtében kómába esett, amiből már nem tudták felébreszteni. Arról is beszélt, hogyan találkoztak feleségével, Hevesi Krisztinával, és miért nem mutatkoznak együtt.
Tovább
Zalatnay Sarolta őszintén beszélt hűséges társa elvesztésének körülményeiről
Zalatnay Sarolta elvesztette kiskedvencét, a rendkívül szomorú hírt a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival az énekesnő. A beszélgetés során Cini elárulta, hogyan élte meg a tragédiát, emellett pedig budapesti nagykoncertjéről, valamint életmódváltásáról is mesélt a beszélgetés során.
Tovább
Ábrahám Editnek másfél évébe telt, mire feldolgozta a válását
˝Teljesen összeomlottam abban az időszakban, de tudtam azt, hogy én ebből talpra fogok tudni állni, mert talpra akartam. ˝ - vallott válásáról Ábrahám Edit, aki elmondta, másfél évig tartott feldolgoznia a történteket. Arról, hogyan telt ez az időszak, Joshi Bharattal beszélgetett. 
Tovább
Mohamed Fatima a bántalmazó nevelőapjáról: ˝Láttam a szemében, milyen fájdalommal nézi anyukám koporsóját˝
Az énekesnő Joshi Bharattal beszélgetett édesanyja tavaly novemberi haláláról, édesapjáról, és nevelőapjáról, aki gyerekkorában rendszeresen bántalmazta őt. Fatima elmondta, mi volt az a pont, amikor megbocsátott neki, és arra is fény derült, hogy mikor szeretne gyereket vállalni.
Tovább
Gundel Takács Gábor: Hívő ember vagyok, ráadásul fatalista
A Joshi, a legjobb barát című műsor vendégeként Gundel Takács Gábor őszintén mesélt életéről, családjáról, pályájáról: ˝Minden amit én eldöntöttem, kitaláltam, abból soha semmi nem lett. Minden fontos dolog, ami az életemben történt és sikeressé vált, azt hozta az élet.˝
Tovább
Székhelyi József a rákbetegségéről: ˝A fiam minden kezelésen ott ül mellettem˝
A Jászai Mari-díjas színművész leplezetlen őszinteséggel mesélt Joshi Bharatnak a rák ellen folytatott harcáról. A beszélgetés alatt többek között kiderült, hogyan fogadta a színész súlyos betegsége hírét, később pedig Székhelyi büszkén mesélt öt és féléves kislányáról, sőt azt is megmutatta, hogy milyen szívhez szóló levelet kapott Sáritól a napokban…
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS