JOSHI, A LEGJOBB BARÁT
Stohl András egy koporsóban fekve megérezte, hogy elhunyt az édesapja
 Stohl András mesélt a színészi hivatásának kezdeteiről. A középiskolában egy véletlennek köszönhetően indult el a színjátszás irányába, korábban nem volt sok köze a színházhoz. A prevenciós előadásainak félremagyarázásáról is beszélt, és arról is megemlékezett, milyen körülmények között érezte meg, hogy édesapja meghalt. Az is kiderült, Joshi korábban kártyából megjósolta neki az autóbalesetét...
Tovább
Gönczi Gábor: ˝Életem legnehezebb feladata sikeres apukának lenni˝
A Tények műsorvezetője Joshi Bharattal beszélgetett arról, hogy milyen feladatok elé állítja őt az apaság, milyen érdekes körülmények között találkozott a szerelmével, valamint a saját gyerekkoráról is szó esett. Gönczi Gábor elmondta, hogy élete legfontosabb telefonhívásának tartotta, amikor Kökény-Szalai Vivien a Tényekhez invitálta őt. Hogy mik a tervei a következő évtizedekre, a videóból kiderül!
Tovább
Tóth Gabi könnyek között beszélt arról, hogyan derült ki a betegsége
Az énekesnő a karrierjének kezdetéről beszélt: elmondta, hogy korábban nem tudta, hogy a világ veszélyes, és eleinte mindent elmondott magáról a médiában, ami miatt sok bántást kapott. Arról is szó esett, hogy miért tartja magát antiszociálisnak, miért lettek jóindulatú elváltozások a szervezetében, és mi történt, amikor hazamentek Tapolcára, miután ismertté váltak.
Tovább
Muri Enikőnek csak hetekkel később árulták el, hogy elhunyt a nagymamája
Az énekesnő szüleiről és nagyszüleiről is beszélt a Joshi, a legjobb barát című műsorban. Elárulta, hogy édesanyja egy alkalommal bocsánatot kért tőle, amit egy korszak lezárásának tekintett. Nagyanyja haláláról is megrendítő dolgokat mondott Enikő, és az is szóba került, hogy milyen lépést tett leendő gyermeke egészsége érdekében.
Tovább
Détár Enikőt a halál torkából húzta vissza elhunyt édesapja
Joshi Bharat vendége ezúttal Détár Enikő színésznő volt, aki a műsorban mesélt boldog gyerekkoráról, családjáról, szülei elvesztéséről, karrierjéről és magánéleti válságáról is. A művésznő egy igazán megható történetet is megosztott a beszélgetés során: úgy érzi, hogy elhunyt apja mentette meg az életét, amikor hat és fél hónapos terhesen súlyos autóbalesetet szenvedett.
Tovább
Nagy Adri részleteket árult el a párkapcsolatáról
A színésznő ritkán beszél magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett, és Joshi Bharatnak mesélt a gyermeke apjáról, akiről Adri elmondta, hogy már korábbról ismerték egymást. A beszélgetés során  kiderült, hogy a A Nagy Duett zsűrije hogyan élte meg a várandósságot és a zsűri szerepet, sőt, az is, hogy kinek köszönhetően vált énekesnővé. 
Tovább
Endrei Judit: Talán soha nem mondtam ki édesanyámnak, hogy szeretlek
Az emberben akkor fogalmazódik meg, hogy mit kap a szüleitől útravalónak, amikor ők már nincsenek – emlékezett vissza szüleire Endrei Judit, aki már bánja, hogy korábban nem öntötte szavakba az érzéseit. Az egykori műsorvezető Joshival beszélgetett a múltról, a jelenről és a jövőről a FEM3 Caféban.
Tovább
Megható: Zalatnay Cini így emlékezett vissza lánya örökbefogadására
A Joshi, a legjobb barát rovat vendége Zalatnay Sarolta volt, aki őszintén beszélt édesanyja elvesztéséről, a börtön utáni évekről és arról, hogy 34 éves korától szeretett volna anyává válni. Cini 12 sikertelen beültetés és egy méhen kívüli terhesség után döntött az örökbefogadás mellett. Hallgasd meg Zalatnay Sarolta megindító történeteit!
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS