JOSHI, A LEGJOBB BARÁT
Trokán Anna: Gondolkodom, hogy elmegyek pszichoterápiára
Joshi, a legjobb barát vendége ezúttal Trokán Anna volt, aki őszintén mesélt magánéletéről és karrierjéről a műsorban. Elmondta, sokáig szégyellte szülei válását, noha sem apukáját, Trokán Pétert, sem pedig anyukáját, Papadimitriu Athinát nem tartotta hibásnak a történtekért. A színésznő ezenkívül beszélt az önbizalomhiányáról, az anyaságról, és arról, hogy gyakran meglepődik azon, hogy párja minden helyzetben szépnek látja.
Tovább
Noszály Sándor szeretné, ha kamaszlánya egy nap Amerikában lenne boldog
Joshi a legjobb barát vendége ezúttal Noszály Sándor volt, aki őszintén beszélt karrierjéről, magánéletéről és az időmúlásáról a műsorban. Elmondta, édesapja elvesztésekor találkozott először a halállal és azóta már több szerettétől is búcsúzott. Az egykori Nagy Ő emellett beszélt 14 éves kamaszlányáról és a beszélgetés során az is kiderült, hogy Sándor nyitott-e egy új párkapcsolatra.
Tovább
Wolf Kati úgy érzi, az élete úgy szép, ahogy van
Joshi a legjobb barát vendége ezúttal Wolf Kati énekesnő volt, aki őszintén beszélt családjáról, az anyaságról és pályafutásáról. Elmondta, hogy a szüleitől kapott minta fontos számára, és azt is elárulta, hogy szerinte a család mikor működik jól igazán. Kati úgy érzi, szép élete van, ám ezzel kapcsolatban van egy félelme is…
Tovább
Pallavicini Zita túlélt egy repülőgépzuhanást
Az őrgrófnő Joshi Bharatnak mesélt arról, hogy élete során eddig hányszor kerülte el őt a halál. Elmondta, gyerekként egy légi-katasztrófát élt túl, évekkel később súlyos autóbalesetet szenvedett, és előfordult, hogy öngyilkosságot próbált véghezvinni. Az írónő őszintén vallott múltjáról, édesanyja gyilkosságáról és azt is elárulta, hogy vállalna-e még gyereket.
Tovább
Azurák Csabának rá kellett jönnie, hogy nem minden szerelem tökéletes
A műsorvezető elmondta, hogy milyen elvek mentén nevelik a gyerekeiket, és arról is beszélt, hogyan találtak egymásra a feleségével. Csaba eleinte úgy gondolta, hogy minden szerelem olyan, mint az övék, de időközben rájött, hogy nem ez teljesen így van... Azurák Csaba a szülei válásásáról is elárult részleteket.
Tovább
Berki Krisztián: Ha Mazsi elhagyna, egyedül élném le az életem
Joshi Bharat vendége volt Berki Krisztián, aki megkapó őszinteséggel mesélt az édesanyja és a közte lévő falról, amit nem tudnak áttörni, a nehéz gyerekkoráról, a szakításáról Hódi Pamelával, és az új szerelemről, Mazsiról is, akiről határozottan kijelentette: ő az Igazi. Arról is beszélt, három ember van a világon, aki ismeri a valódi személyiségét, és az is kiderült, mikor érezte úgy, hogy végre valóban apává vált.
Tovább
Megrázó részletek Hevesi Tamás édesanyjának haláláról
Az énekes őszintén beszélt Joshi Bharattal a családjuk nagy tragédiájáról. Édesanyján egy kisebb műtétet hajtottak volna végre, mikor megtörtént a baj: altatógáz került az agyüregbe, aminek következtében kómába esett, amiből már nem tudták felébreszteni. Arról is beszélt, hogyan találkoztak feleségével, Hevesi Krisztinával, és miért nem mutatkoznak együtt.
Tovább
Zalatnay Sarolta őszintén beszélt hűséges társa elvesztésének körülményeiről
Zalatnay Sarolta elvesztette kiskedvencét, a rendkívül szomorú hírt a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival az énekesnő. A beszélgetés során Cini elárulta, hogyan élte meg a tragédiát, emellett pedig budapesti nagykoncertjéről, valamint életmódváltásáról is mesélt a beszélgetés során.
Tovább 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS