FITTEK ÉS HÍRESEK
Fittek és híresek - szombat és vasárnap 16.25
Ajánló - Az egészséges életmód és az egészséges ételek fogyasztása fontos a testnek és a léleknek! A Fittek és híresek megmutatja, hogy a hírességek milyen új eszközökkel és receptekkel tartják fitten magukat úgy, hogy még egy kis szépségápolásra is maradjon idő! Fittek és híresek: szombat és vasárnap délutánonként 16.25-kor a FEM3-on!
Fittek és híresek - szombat 16.25
Ajánló - Szupermodellek, énekesek, filmsztárok. Mi bennük a közös? Mindenki a tökéletessége törekszik. Feszülő izmok, csábos tekintetek. Tippek, trükkök az egészségről, a mozgásról és a lélek karbantartásáról. Fittek és híresek: szombat délután 16.25-kor a FEM3-on!
Fittek és híresek - szombat és vasárnap 16.25
Ajánló - Szupermodellek, énekesek, filmsztárok. Mi bennük a közös? Mindenki a tökéletessége törekszik. Feszülő izmok, csábos tekintetek. Tippek, trükkök az egészségről, a mozgásról és a lélek karbantartásáról. Fittek és híresek: szombat és vasárnap délutánonként 16.25-kor a FEM3-on!
Fittek és híresek - szombat és vasárnap 16.25
Ajánló -  Az egészséges életmód és az egészséges ételek fogyasztása fontos a testnek és a léleknek. Megláthaod, hogy a hírességek milyen új eszközökkel és receptekkel tartják fitten magukat úgy, hogy még egy kis szépságápolásra is maradjon idő! Fittek és híresek: szombat és vasárnap délutánonként 16.25-kor a FEM3-on!
Fittek és híresek - szombat és vasárnap 16.25
Ajánló -  Mindig is kíváncsi voltál, mi a sztárok titka? Most lekerül a lepel! Szépség, egészség, örök fiatalság: a sztárok így csinálják! Fittek és híresek: szombat és vasárnap délutánonként 16.25-kor a FEM3-on!
Fittek és híresek - szombat és vasárnap 16.25
Ajánló -  Az egészséges életmód, és az egészséges ételek fogyasztása fontos a testnek és a léleknek. A Fittek és híresek megmutatja, hogy a hírességek milyen új eszközökkel és receptekkel tartják fitten magukat úgy, hogy még egy kis szépségápolásra is maradjon idő. Fittek és híresek: szombat és vasárnap délután 16.25-kor a FEM3-on!
Fittek és híresek - szombat és vasárnap 16.30
Ajánló - Mindig is kíváncsi voltál, hogy mi a sztárok titka? Most lerántják a leplet róla. Szépség, egészség, örök fiatalság. A sztárok így csinálják. 
Fittek és híresek - szombat és vasárnap 16.40
Ajánló - Az egészséges életmód és az egészséges ételek fogyasztása fontos a testnek és a léleknek. Megmutatjuk, hogy a hírességek milyen új eszközökkel és receptekkel tartják fittem magukat úgy, hogy még egy kis szépségápolásra is maradjon idő.  


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS