RECEPTEK
Pál Dénes receptje - Mediterrán tészta scampival

 A menü: Mediterrán tészta scampival, vagyis garnélarákkal,ez volt élete első mediterrán étele, amelyet maga készített el, a tésztát is ő szokta gyúrni.

Hozzávalók:

- Olivaolaj
- 2 gerezd Fokhagyma
- Újhagyma
- Zellerszár
- Kapribogyó
- Olajbogyó
- Friss Bazsalikom
- Oregánó
- Paradicsom/aprított konzervparadicsom
- Garnélarák
- 0,5 dkg liszt
- 5 db tojás
- só
- parmezán

Recept:
- tésztát olívaolajos, sós vízben 10 percig főzni, majd leszűrni
- garnélarákot olívaolajon, fokhagymán megpirítani, sózni, borsozni, addig sütni amíg szépen megpirul
- paradicsommártást ízlés szerint ízesíteni, majd a végén a fűszerekkel
- a paradicsommártásba forgatjuk az elkészült tésztát, majd a tetejére tesszük az átpirult garnélarákokat és vastagon megszórjuk parmezánnal


Címkék: fem3café_recept   pál dénes

2018. november 19. 13:36





 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS